VIDEO FC Vaslui-Săgeata Năvodari 1-0. Echipa moldavă este neînvinsă pe teren propriu de 25 de meciuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasluiul are şapte puncte după cinci runde, însă un meci mai puţin disputat
Vasluiul are şapte puncte după cinci runde, însă un meci mai puţin disputat

FC Vaslui a învins la limită, scor 1-0 pe Săgeata Năvodari în epilogul etapei a V-a din Liga 1, semnând a doua victorie din actuala ediţie de campionat. În schimb, pentru oaspeţi a fost a doua înfrângere consecutivă, după un start lansat de sezon.

Deşi în primele etape ale sezonului, Săgeata Năvodari a avut evoluţii surprinzător de bune, în ultimele două runde echipa de la malul mării a clacat. După înfrângerea de acasă cu Poli Timişoara, Năvodariul a pierdut la limită, scor 0-1, la Vaslui. Unicul gol al partidei a fost marcat de fundaşul polonez Celeban în minutul 26.

Pentru moldoveni a fost a doua victorie din acest nou sezon, fără a lua în calcul succesul cu Rapid din prima rundă, care nu a mai fost contabilizat din cauză că echipa din Grant a fost retrogradată. Astfel, Vasluiul mai are de jucat un meci restant, cel cu Chiajna, echipă care a luat locul Rapidului.

În urma acestei partide, Vasluiul a depăşit pe Dinamo, Pandurii şi CFR Cluj, adunând şapte puncte din cinci runde, însă cu un meci mai puţin jucat. Totodată, echipa moldavă a ajuns la borna 25 de dispute fără înfrângere pe teren propriu. De partea cealaltă, Săgeata rămâne cu cinci puncte după cinci etape. 

VIDEO rezumatul partidei FC Vaslui - Săgeata Năvodari.

FC Vaslui: Cerniauskas - Ortiz, Celeban, Varela, Sălăgeanu - Caue, Lovrecic - Antal, Sânmărtean, Wilk - Pozder. Antrenor: Ionuţ Moşteanu.

Săgeata Năvodari: Panagopoulos - Peteleu, Popa, Munteanu, Lupu - Muzac, N'Doye - Chiacu, Achim, Tigoianu - Roman. Antrenor: Tibor Selymeş

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite