VIDEO EXCLUSIV / Lucescu jr a „învăţat“ arabă! Uite ce face cu echipa lui la Doha!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După un start ratat în campionat, 0-2 acasă cu modesta Umm Salal, Răzvan Lucescu a reuşit să redreseze situaţia la El-Jaish. Află care e adversarul său cel mai dur.

Răzvan Lucescu a fost aspru criticat după debutul său nefericit în campionat, însă a scăpat de presiune după ce, în a doua etapă, a învins campioana Lekhwiya, 1-0, chiar în deplasare!

Sâmbătă, fostul selecţioner a bifat cel de al doilea succes la El-Jaish.

Ce a făcut?

Trupa pregătită de tehnicianul român a câştigat pe teren propriu, 2-0, cu nou-promovata Al-Sailiya, prin golurile brazilienilor Wagner Ribeiro (10) şi Adriano (52, penalty).

După această victorie, El-Jaish a urcat pe locul 4 din 12, cu şase puncte. Podiumul e ocupat de Al-Rayyan, Al-Sadd şi Al-Wakrah, toate cu nouă puncte.

VEZI GOLURILE MECIULUI EL-JAISH - AL-SAILIYA

Ce a spus?

„Ne-am învăţat lecţia după eşecul din prima etapă şi am crescut de la un meci la altul. Am avut o partidă grea cu Al-Sailiya, însă am fost echipa mai bună, am învins meritat şi asta e cel mai important. Totuşi, deocamdată, e prematur să vorbim de titlu, mai ales că drumul va fi lung", a declarat Răzvan Lucescu.

Acesta a identificat şi cea mai mare problemă a echipei sale: „Din cauza căldurii, am suferit, mai ales în prima repriză. După pauză însă, temperatura a mai scăzut şi a fost mai bine".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite