VIDEO „Clasicul“ dintre Barcelona şi Real Madrid, decis în minutul 90!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Barcelona şi Real Madrid au încheiat la egalitate, scor 1-1, meci din etapa a 14-a a campionatului spaniol, oaspeţii reuşind să egaleze în minutul 90.

Partida n-a fost la fel de spectaculoasă pe cât au fost alte meciuri dintre marile rivale, iar arbitrajul a lăsat de dorit. Madrilenii au fost mai periculoşi în prima parte a meciului şi ar fi meritat şi o lovitură de pepdeapsă în minutul 3, când Mascherano l-a faultat în careu pe Lucas Vasquez. Catalanii au cerut şi ei apoi două penaltyuri, la henţurile lui Ramos şi Carvajal, însă centralul Clos Gomez nu a acordat 11 metri, considerând că a lipsit intenţia de a lovi mingea cu mâna.

Primul gol al partidei a fost marcat de Luis Suarez în minutul 53, atacantul uruguayan punctând cu o lovitură de cap după o centrare a lui Neymar.

După deschiderea scorului, catalanii au mai ratat două şanse mari, prin Neymar şi Messi, dar finalul de meci a aparţinut galacticilor. 

În minutul 89, Jordi Alba a scos din faţa porţii lovitura de cap a lui Ronaldo. Peste doar un minut, Sergio Ramos a apărut la finalizare, marcând golul egalizator, tot cu capul, după o lovitură liberă bătută de Modrici. 

În urma acestei remize, liderul Real Madrid (34 de puncte) se ţine la şase puncte distanţă de FC Barcelona (28 de puncte).

Golul marcat de Luis Suarez în minutul 53

Golul egalizator, marcat tot din fază fixă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite