VIDEO Ekaterina Makarova şi Angelique Kerber au furnizat thrillerul anului în tenis. Câştigătoarea a încheiat meciul în hohote de plâns

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ekaterina Makarova şi Angelique Kerber s-au întâlnit în optimile turneului de la Cincinnati şi au oferit un meci de colecţie.

Primul set a fost câştigat de Makarova cu 6-4, după care Kerber a revenit puternic şi s-a impus cu 6-1. S-a intrat în decisiv, unde Makarova a condus cu 5-2. Apoi, la  5-3, pe propriul serviciu, rusoaica a avut primele două mingi de meci.

Odată acestea ratate, setul a ajuns în tie-break unde a început thirller-ul: Makarova a mai avut două mingi de meci, la 6-5 şi 7-6, a urmat una a lui Kerber la 7-8 şi încă patru ale jucătoarei din Rusia – la 9-8, 10-9, 11-10 şi 12-11 – înainte ca ea să o fructifice pe cea de-a 8-a şi să se califice în optimile de finală.

Fianlul a fost dramatic, deoarece Makarova nu s-a luptat numai cu Kerber, ci şi cu propriul fizic, după ce s-a accidentat la coapsă. Ea a tras eroic, depăşindu-şi limitele şi a încheiat partida în hohote de plâns.

 În turul următor, ea o va întâlni pe Sloane Stephens. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite