VIDEO „E o ruşine!“ Unul dintre cele mai urâte episoade din istoria tenisului a avut loc la un meci dintre Simona Halep şi Johanna Konta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep o întâlneşte pe Johanna Konta în turul al doilea al turneului de la Madrid, partidă programată astăzi, de la ora 13.00.

Konta o conduce pe Halep cu 3-1 la meciurile din turneele WTA, dar un episod aparte s-a petrecut la meciul din 2017, de la Wimbledon, din sferturile de finală ale turneului londonez. Atunci, Konta s-a impus după un adevărat thriller, scor 6-7(2), 7-6(5), 6-4,însă ultima minge a fost una "cu cântec", care a frustrat-o pe sportiva noastră.

În ultimul set al partidei, Konta conducea cu 5-4 şi 40-15 şi avea două mingi de meci. Britanica a reuşit să o fructifice pe prima, dar cu un mare ajutor din partea publicului.

Simona a trimis un rever lung, mingea a căzut aproape de linia de tuşă, iar în momentul în care Konta a returnat, mai mulţi spercatori au început să ţipe. Vizibil deconcentrată, Simona a trimis apoi mingea în fileu făcând semn că e nemulţumită de cele întâmplate. Arbitrul de scaun Kader Nouni n-a schiţat însă niciun gest şi Konta a devenit prima jucătoarea britanică în semifinalele de la Wimbledon după o pauză de 39 de ani. "E o ruşine", au spus comentatorii meciului, cu referire la reacţia publicului. "Ea s-a oprit să joace", au mai spus ei, comentând atitudinea Simonei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite