VIDEO Dumnezeu i-a cerut lui Pacquiao să renunţe la box! Meciul cu Mayweather este în aer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pugilistul filipinez Manny Pacquiao, în vârstă de 33 de ani, a declarat că Dumnezeu i-a cerut, într-un vis, să renunţe la box, lăsând să planeze îndoiala în privinţa desfăşurării partidei cu americanul Floyd Mayweather.

ntr-un interviu acordat postului de radio filipinez DZMM, cel considerat în prezent cel mai bun pugilist din lume, a spus că a decis să renunţe la toate viciile sale după acest vis.

Potrivit Mediafax, pugilistul susţine că Dumnezeu i-ar fi spus: "Ai făcut destul. Ţi-ai făcut o reputaţie, dar este periculos".

Pacquaio a precizat că a avut acest vis la începutul anului, dar a refuzat să spune câte meciuri va mai disputa înainte de a se retrage.

Pugilistul ales în parlamentul filipinez a mai spus că el crede că Dumnezeu l-a ales pentru a răspândi mesajul lui Hristos. "Când vorbesc, multă lume mă ascultă", a declarat Pacquiao, care a afirmat că va face la finalul lunii martie un anunţ important în domeniul religios, fără alte precizări.

Pacquiao (54 de victorii din care 38 prin KO, trei înfrângeri, două remize) ar fi de acord să-l întâlnească pe Mayweather (neînvins în 42 de meciuri) însă cu condiţia să împartă echitabil bursa, care ar urma să fie probabil cea mai mare din istoria boxului.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite