VIDEO Dinamo - FCSB 2-1: Becali, „ucis“! „Câinii“ au făcut un meci mare, încununat cu un gol fabulos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali (stânga) a trăit o seară de coşmar, asistând la încă o înfrângere suferită de FCSB, la capătul unui alt meci în care preferatul său, Florinel Coman, a dezamăgit crunt, fiind şi schimbat
Gigi Becali (stânga) a trăit o seară de coşmar, asistând la încă o înfrângere suferită de FCSB, la capătul unui alt meci în care preferatul său, Florinel Coman, a dezamăgit crunt, fiind şi schimbat

Ultimul derby din acest sezon de Liga I a fost un meci splendid, mult peste media campionatului românesc! Iar rezultatul final a confirmat că FCSB, cu o singură victorie în patru etape din 2020, are nevoie de un miracol pentru a lua primul titlu după 2015.

Gigi Becali a promis că se va spânzura la centrul terenului, dacă Dinamo bate FCSB şi, la ce a arătat echipa sa, duminică seară, pare că fotbaliştii şi-au dorit „moartea“ finanţatorului care îi terorizează, sistematic, la fiecare apariţie publică!

Derby-ul a început într-un ritm alert, animat, cu siguranţă, şi de atmosfera incendiară de pe „Arena Naţională“. Iar asta pentru că, după mult timp, dinamoviştii au avut rivali, Peluza Sud a suporterilor FCSB revenind alături de echipă, după ce liderul lor, Gheorghe Mustaţă, a fost eliberat din închisoare!

Pe teren, prima ocazie le-a aparţinut elevilor lui Bogdan Argeş Vintilă. Florinel Coman a scăpat singur cu Piscitelli, dar a tras pe lângă (16). Replica „câinilor“ a venit printr-un gol fabulos, reuşit de Andrei Sin din lovitură liberă (37): 1-0 Dinamo! Şi aceasta a fost doar prima lovitură încasată de FCSB, fiindcă, peste şapte minute, Iulian Cristea a văzut al doilea „galben“ şi implicit „roşu“ pentru un fault criminal asupra lui Perovici (44). De altfel, jucătorul dinamovist nici n-a mai putut continua partida, a fost dus cu salvarea la spital, iar în locul său a intrat Daniel Popa.

Când FCSB părea a fi la pământ, prelungirile primei părţi, de 9 minute din cauza accidentării lui Perovici şi restul momentelor de întrerupere, s-au dovedit a fi de bun augur pentru vicecampioni. După un corner, în al 7-lea minut de prelungiri, Filip l-a doborât în careu pe Planici printr-un procedeu împrumutat din luptele greco-romane, şi arbitrul Horaţiu Feşnic a arătat, prompt, spre punctul cu var. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Florin Tănase (45+9), aşa că la pauză, scorul a fost egal: Dinamo - FCSB 1-1.

Meci întrerupt zece minute din cauza suporterilor

La reluare, s-a jucat frumos, cu acţiuni cursive, în viteză, însă fără ca cele două formaţii să-şi creeze şanse mari de gol. De fapt, a fost nevoie de 17 minute ca să asistăm la o fază de poartă, care a şi schimbat tabela de marcaj! Mingea a circulat pe traseul Fabbrini - Sorescu - Vali Lazăr, iar ultimul, intrat de patru minute în locul lui Moldoveanu, a finalizat (62): 2-1 Dinamo! Golul a fost urmat de incidentele provocate de suporteri, care au aruncat cu torţe pe teren, forţându-l pe arbitru să trimită cele două echipe la vestiar!

După o întrerupere de zece minute, partida s-a reluat. Şi, aproape imediat, Dinamo a trecut pe lângă golul de 3-1. Sorescu a pătruns în careu şi, mai întâi, a fost blocat de Bălgrădean, după care, reintrat în posesia mingii, a trimis spre poartă, doar că, spre ghinionul lui, Soiledis a reuşit să respingă din gura porţii (65). 

Până la final, FCSB n-a mai reuşit nimic, aşa că Dinamo a obţinut o victorie uriaşă, de imagine, înainte de a merge în play-out, pentru al treilea sezon la rând, unde se va lupta pentru evitarea retrogradării.

CITEŞTE ŞI:

Becali, distrus: Patronul FCSB şi-a făcut praf echipa! Cine a ieşit cel mai şifonat

4 puncte din şase a luat Dinamo în cele două partide cu FCSB, după 1-1 în tur şi 2-1, duminică seară. Echipa ocupă locul 8 din 14, de play-out, cu o rundă înainte de terminarea sezonului regulat.      

Liga I, etapa a 25-a

Vineri

Chindia – Voluntari 1-2

CFR – Viitorul 0-0

Sâmbătă

Clinceni – Gaz Metan 2-3

Poli Iaşi – CS U Craiova 2-5

Duminică

Sepsi – Botoşani 0-1

Dinamo – FCSB 2-1

Luni

Hermannstadt – Astra 20.00

Clasament, play-off, etapa a 25-a

1. CFR Cluj 49 de puncte

2. CS U Craiova 46p

3. FCSB 43p

4- Botoşani 42p

5. Astra 40p

6. Gaz Metan 40p

VEZI GOLURILE MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite