VIDEO Dinamo, distrusă: CFR Cluj a „dinamitat“ echipa lui Rednic cu nişte goluri superbe! Statistică groaznică pentru „câini“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia din „Ştefan cel Mare“ a mai suportat o umilinţă mare în acest sezon, fiind bătută, fără drept de apel, de campioană.

Dacă cineva de la Dinamo mai speră la play-off în acest sezon, atunci înseamnă că are nevoie de un control serios la cap! În ultimele 13 etape, statistica ne spune că roş-albii au câştigat...două meciuri! A fost un 2-1, acasă, în august cu nou-promovata Hermannstadt şi un 1-0, în noiembrie, cu ultima clasată FC Voluntari într-o partidă în care ilfovenii au fost „furaţi“ de arbitraj!

În rest, Dinamo a înregistrat cinci remize şi şase înfrângeri. Ultimul eşec a venit, marţi seara, scor 0-3 cu CFR Cluj (Păun 37, Culio 51-penalty, Ţucudean 84). Cele două reuşite din acţiune ale clujenilor au fost superbe, mai ales golul de 3-0, venit după o pasă excelentă a lui Culio şi o finalizare pe măsură a lui Ţucudean.

După 18 etape, CFR Cluj e lider cu 39 de puncte, având un meci mai mult disputat decât principalele urmăritoare FCSB (34 de puncte) şi Viitorul (32 de puncte).

Dinamo e pe 10 din 14 cu 18 puncte şi e mai aproape de retrogradare decât de play-off. „Câinii“ sunt la un punct de penultimul loc, care duce în „B“, şi la şase puncte de locul 6, ultimul care duce în play-off!

VEZI GOLURILE MECIULUI DINAMO - CFR CLUJ

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite