VIDEO Dialog încins între Gică Popescu şi Andrei Vochin: „Nu îmi spune mie ce înseamnă naţionala!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Popescu
Gheorghe Popescu

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, şi Gică Popescu, fostul căpitan al echipei naţionale, au avut un dialog în contradictoriu la Telekom Sport.

Andrei Vochin a apărat rezultatele federaţiei din ultimii patru ani, în vreme ce Baciul a spus că totul merge într/o direcţie greşită. „Eu cred că s-au pierdut patru ani, n-am văzut niciun proiect, să daţi oamenilor de fotbal o anumită strategie, să daţi ceva oamenilor de fotbal. Eu văd altfel“, a spus Gică Popescu. 

Gică Popescu: "Eu am dat un exemplu, eu văd fotbalul sau conducerea fotbalului într-un alt mod! Te înţeleg că faci parte din actuala administraţie, însă îţi aduc aminte o discuţie între noi doi chiar la un hotel din Bucureşti, în timpul alegerilor. Iar părerea ta despre actualul şef al fotbalului o ştii care era, nu?"

Andrei Vochin: "Nu, n-o ştiu pentru că habar n-aveam cine este!"

Gică Popescu: "Am inţeles. Ţi-ai schimbat-o după ce l-ai cunoscut, nu?"

Andrei Vochin: "Da, eu nu l-am cunoscut pe acest om până la o săptămână după alegeri Eu atunci... am crezut în Gică Popescu şi în ce putea face. Doar că s-a întâmplat ceva la ce nu m-aş fi gândit niciodată! Şi am martori! Că pe acest om nu l-am cunoscut niciodată până atunci! Mi-am spus atunci că oricâte erori ar face acest om, măcar e curat! Nu spun că ar fi făcut nişte lucruri extraordinare, dar să spui că n-a făcut nimic bun, să nu vezi că fotbalul e curat, să nu vezi că niciun şef al arbitrilor n-a mai fost arestat, să nu vezi că s-a introdus regula U21, să nu vezi că avem Cupa şi Supercupa la juniori!?

Gică Popescu: "Cele mai proaste rezultate au fost în ultimii patru ani!"

Andrei Vochin: "Fals! Conform statisticilor, avem două echipe calificate în Elite! Aşa ceva am mai avut doar în urmă cu cinci ani!"

Gică Popescu: "Rezultate ca în ultimii patru ani n-au fost niciodată. Ne-am temut de Muntenegru, ne-au tremurat picioarele când am jucat cu orice echipă!"

Andrei Vochin: "Asta e impresia ta, Gică!"

Gică Popescu: "Andrei, nu-mi spune tu mie de echipa naţională!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite