VIDEO Dezvăluirile Simonei Halep. Ce muzică ascultă şi ce face uneori cu racheta de tenis atunci când e singură

VIDEO Dezvăluirile Simonei Halep. Ce muzică ascultă şi ce face uneori cu racheta de tenis atunci când e singură

Simona Halep a pierdut în semifinalele turneului de la Stuttgart, dar rămâne în continuare cel mai bun sportiv al României şi un personaj extrem e simpatizat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona va urca de azi pe locul doi în lume, după ce a depăşit-o pe Maria Şarapova, în urma rezultatelor de la Stuttgart. După înfrîngerea în faţa danezei Caroline Wozniacki, ea a avut timp şi de un interviu pe teme extra-sportive, în care şi-a dezvăluit o parte dintre preferinţe. Simonei îi place foarte mult muzica.

 "Am încercat o dată să cânt la pian. A fost extraordinar. Uneori, când nu mă vede nimeni, mă prefac că interpretez un cântec şi folosesc racheta de tenis pe post de chitară. Îmi plac foarte mult Smiley, Andra şi Marcel Pavel, dar şi muzica veche. Melodiile preferate sînt Abba - The winner takes it all şi Simley - Acasă", a spus Simona Halep. Ea mai dezvăluit că în copilărie asculta şi melodiile moldovenilor de la O Zone şi în special piesa "Dragostea din Tei".

 

Un antrenor celebru susţine: "Simona Halep trebuie privită ca o mare jucătoare"

Mulţi spun că are nevoie de un psiholog. Simona a luat o decizie în acest sens

   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările