VIDEO Dezastru pentru Tottenham: doar egal cu Basel şi accidentare groaznică pentru Bale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bale a fost scos pe targă
Bale a fost scos pe targă

Imaginile cu jucătorul galez sucindu-şi glezna sunt oribile şi au şocat un stadion întreg. Sezonul poate fi compromis pentru fotbalistul dorit de Barcelona.

Tottenham - Basel s-a terminat 2-2, însă, dincolo de rezultatul final, care le oferă prima şansă de calificare elveţienilor, cei de la Tottenham s-au ales cu o problemă mult mai mare.

În prelungirile partidei de pe „White Hart Lane“, Gareth Bale şi-a sucit glezna dreapta şi a fost scos pe targă, accidentarea sa fiind una destul de serioasă. Bale (23 de ani) e „comoara“ celor de la Tottenham, fiind dorit de multe echipe mari din Occident, în frunte cu Barcelona.

Mai mult, în cazul în care va fi indisponibil o lungă perioadă de timp, Tottenham riscă să-şi rateze toate obiectivele în acest sezon. 

Londonezii sunt pe locul 3 în Premier League cu 57 de puncte. Aceasta e ultima poziţie care garantează prezenţa în grupele Ligii Campionilor. Totuşi, fără Bale (17 goluri în acest campionat), trupa pregătită de Andre Villas-Boas va avea şanse mici să-şi păstreze actualul loc 3, în condiţiile în care Chelsea (55 de puncte), Arsenal (53 de puncte) şi chiar şi Everton (51 de puncte) ţintesc şi ele ultima treaptă a podiumului.

VEZI ACCIDENTAREA LUI BALE

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite