VIDEO Destăinuirile lui Balaci: Cum a fost „trădat“ de Craiova şi de ce a ales să joace pentru rivala ei de moarte, Dinamo

VIDEO Destăinuirile lui Balaci: Cum a fost „trădat“ de Craiova şi de ce a ales să joace pentru rivala ei de moarte, Dinamo

Ilie Balaci a iubit enorm Universitatea Craiova, echipă alături de care a fermecat România. Ştiinţa i-a întors însă spatele într-un moment îngrozitor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ilie Balaci a jucat în prima ligă la doar trei cluburi: Craiova, Scorniceşti şi Dinamo. Probabil, dacă n-ar fi suferit o accidentare teribilă, „Minunea blondă“ ar fi rămas la Ştiinţa pe toată durata carierei sale.
 
În februarie 1984 însă, Balaci a fost faultat dur de Grigore Arezanov într-un meci jucat la Baia Mare. Şi din cauza acestei accidentări, Balaci n-a mai putut juca niciodată la capacitatea sa maximă. De aceea, peste un an, a fost aruncat de Craiova şi a ajuns la FC Olt Scorniceşti. 
 
Totuşi, acest club a fost prea mic pentru un fotbalist uriaş, precum Balaci. De aceea, ulterior, s-a dus la Dinamo din dorinţa de a străluci, din nou, la o echipă mare şi a de a reveni la…Craiova!
 
Povestea a dezvăluit-o chiar el, într-o emisiune televizată pe care o puteţi vedea mai jos:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările