VIDEO Derby încins în Anglia: Chelsea-Manchester City 1-1. Pantilimon a păstrat poarta intactă pentru Sunderland

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chelsea şi Manchester City au remizat pe Stamford Bridge, scor 1-1. Gazdele au deschis scorul prin Remy, dar oaspeţii au egalat prin Silva, ambele goluri fiind marcate în prima repriză.

Etapa a 23-a din Premier League a programat derby-ul campionatului, care a pus faţă în faţă echipele de pe primele două locuri, Chelsea şi Manchester City. Gazdele au deschis scorul prin Remy, în minutul 41, în timp ce oaspeţii au egalat prin David Silva, care a deviat un şut al lui Kun Aguero în minutul 45.

După egalare, City a ratat ocazii imense, dar formaţia londoneză s-a apărat exact şi a menţinut rezultatul de egalitate până la final, astfel că partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Meciul de pe "Stamford Bridge" a fost un prilej emoţionant pentru Lampard de a se reîntâlni cu foştii suporteri. Mijlocaşul englez, care a făcut carieră la Chelsea, a intrat pe teren în minutul 80, în tricoul oaspeţilor, fiind aplaudat de întreg stadionul minute în sir. 

În urma acestui rezultat de egalitate, Chelsea rămâne în fruntea Premier League, la cinci puncte distanţă de Manchester City. 

Într-un alt meci din etapa a 23-a din Anglia, Sunderland, cu Costel Pantilimon titular în poartă, a învins cu 2-0 pe Burnley. Portarul român nu a avut foarte mult de lucru, dar a reuşit să menţină intactă poarta echipei sale la cele câteva ocazii ale oaspeţilor.

Clasament: 1. Chelsea 53p; 2. Manchester City 48; 3. Manchester Utd. 43p.

VIDEO Chelsea-City

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite