VIDEO CSU Craiova a învins Pandurii în derby-ul Olteniei. Oltenii lui Cârţu şi Săndoi au 12 meciuri la rând fără eşec

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cârţu şi Săndoi au dus Craiova de la retrogradare în lupta pentru cupele europene FOTO Mediafax
Cârţu şi Săndoi au dus Craiova de la retrogradare în lupta pentru cupele europene FOTO Mediafax

CSU Craiova îşi continuă forma foarte bună în Liga 1, bifând un nou succes în campionat chiar în prima etapă a returului, 1-0 pe terenul echipei Pandurii Târgu Jiu. Unicul gol al meciului epilog al etapei a 18-a a fost marcat de iordanianul Bawab.

Decimată de accidentări şi suspendări, Pandurii a aliniat în meciul cu Craiova, ultimul din etapa a 18-a, o echipă cu multe improvizaţii. Chiar şi aşa, echipa lui Edi Iordănescu a arătat bine în derby-ul Olteniei cu CSU Craiova. Jocul de la Târgu Jiu a fost destul de echilibrat, dar decis de o eroare a apărării gorjene, care i-a permis lui Bawab să marcheze unicul gol al întâlnirii. Iordanianul a deschis scorul în repriza secundă, cu exteriorul, la capătul uneci acţiuni tăioase de contraatac. 

Până atunci, însă, gorjenii au ratat câteva şanse bune de a marca, fiind foarte periculoşi în atac. Pintilii şi Nicoară au fost cei mai agresivi oameni ai gazdelor, în vreme ce de la oaspeţi s-a remarcat în mod deosebit Bawab, care a hărţuit tot timpul apărarea adversă. 

De consemnat a mai fost în prima repriză lobul lui Rocha, care a aterizat pe bara transversală a porţii Pandurilor şi penalty-ul neacordat lui Nicoară la o intrare imprudentă în careu a lui Madson. 

Graţie acestui succes, Craiova acumulează 32 de puncte şi depăşeşte Astra în clasament, fiind la un punct distanţă de ASA Târgu Mureş, ocupanta ultimului loc de pe podium. În schimb, Pandurii rămâne în zona minată, cu 18 puncte, atât cât are şi Chiajna, prima echipă aflată sub linia retrogradării.

VIDEO Pandurii - CSU Craiova 0-1 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite