VIDEO Cristiano Ronaldo, reacţie oribilă după câştigarea Ligii Naţiunilor: Imaginile fac furori în mediul online

VIDEO Cristiano Ronaldo, reacţie oribilă după câştigarea Ligii Naţiunilor: Imaginile fac furori în mediul online

Cristiano Ronaldo (34 de ani) e un fotbalist genial, cu o dorinţă de victorie ieşită din comun, însă, din păcate, tocmai această ultima calitate îl strică uneori.

Cristiano Ronaldo e mereu într-un duel de la distanţă cu Lionel Messi, iar fanii, jurnaliştii şi statisticienii continuă să facă comparaţii între cei doi.
 
Un lucru cert e că atât portughezul, cât şi argentinianul sunt doi jucători fantastici, de pe altă lume. Doar că, în acest duel de la distanţă, Ronaldo tocmai a mai câştigat la un capitol: trofeele cucerite cu echipa naţională. Dacă Messi e „corigent“ aici, în schimb, CR7 se poate lăuda cu Euro 2016 şi, începând din weekend, cu trofeul Ligii Naţiunilor.
 
Ronaldo a fost integralist şi în finala câştigată cu Olanda, la Porto (scor 1-0, gol Guedes 60). Doar că, după meci, s-a remarcat din cauza unui gest urât, lipsit de fair-play. Pe scurt, în momentul în care UEFA l-a anunţat pe colegul lui Ronaldo, Bernardo Silva, drept „Cel mai bun jucător al Ligii Naţiunilor“, Ronaldo s-a schimbat la faţă şi a dat dezaprobator din cap!
 
Asta în timp ce restul jucătorilor portughezi s-au îndreptat spre Bernardo Silva pentru a-l felicita pe acesta. Gestul lui Ronaldo a fost cu atât mai urât, cu cât el era chiar cel mai apropiat de Silva, fiind practic lângă mijlocaşul lui City, însă a „uitat“ să-l îmbrăţişeze sau să-l felicite!
 
Nu e prima dată când Ronaldo are astfel de reacţii. Cât timp a jucat la Real Madrid, el a fost suprins de mai multe ori cu gesturi similare, când o ocazie mare de gol a fost finalizată de un coechipier şi nu de el!
 
VEZI REACŢIA LUI RONALDO LÂNGĂ BERNARDO SILVA
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: