VIDEO Cristiano Ronaldo, reacţie oribilă după câştigarea Ligii Naţiunilor: Imaginile fac furori în mediul online

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronaldo

Cristiano Ronaldo (34 de ani) e un fotbalist genial, cu o dorinţă de victorie ieşită din comun, însă, din păcate, tocmai această ultima calitate îl strică uneori.

Cristiano Ronaldo e mereu într-un duel de la distanţă cu Lionel Messi, iar fanii, jurnaliştii şi statisticienii continuă să facă comparaţii între cei doi.

Un lucru cert e că atât portughezul, cât şi argentinianul sunt doi jucători fantastici, de pe altă lume. Doar că, în acest duel de la distanţă, Ronaldo tocmai a mai câştigat la un capitol: trofeele cucerite cu echipa naţională. Dacă Messi e „corigent“ aici, în schimb, CR7 se poate lăuda cu Euro 2016 şi, începând din weekend, cu trofeul Ligii Naţiunilor.

Ronaldo a fost integralist şi în finala câştigată cu Olanda, la Porto (scor 1-0, gol Guedes 60). Doar că, după meci, s-a remarcat din cauza unui gest urât, lipsit de fair-play. Pe scurt, în momentul în care UEFA l-a anunţat pe colegul lui Ronaldo, Bernardo Silva, drept „Cel mai bun jucător al Ligii Naţiunilor“, Ronaldo s-a schimbat la faţă şi a dat dezaprobator din cap!

Asta în timp ce restul jucătorilor portughezi s-au îndreptat spre Bernardo Silva pentru a-l felicita pe acesta. Gestul lui Ronaldo a fost cu atât mai urât, cu cât el era chiar cel mai apropiat de Silva, fiind practic lângă mijlocaşul lui City, însă a „uitat“ să-l îmbrăţişeze sau să-l felicite!

Nu e prima dată când Ronaldo are astfel de reacţii. Cât timp a jucat la Real Madrid, el a fost suprins de mai multe ori cu gesturi similare, când o ocazie mare de gol a fost finalizată de un coechipier şi nu de el!

VEZI REACŢIA LUI RONALDO LÂNGĂ BERNARDO SILVA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite