VIDEO Cristi Săpunaru, primul gol pentru Elche, apoi un drum la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri 13 (decembrie) a fost o zi cu bune şi rele pentru Cristi Săpunaru. Fundaşul român „a spart gheaţa“ în tricoul lui Elche, în deplasarea de la Valencia, cu Levante, dar finalul partidei i-a adus numai ghinioane.

Cristi Săpunaru (29 de ani) a avut vineri o zi plină de evenimente. Săpunaru a ajuns dimineaţa de urgenţă la Valencia, după accidentarea unui coechipier, iar seara a fost titular în partida cu Levante.

Mai mult, ex-rapidistul a marcat primul său gol în tricoul „alb-verzilor“, în minutul 26, după o lovitură fixă. A reluat în plasă recentrarea cu capul a unui coechipier, după o lovitură liberă de pe stânga, cu un şut lângă bară, de la 10 metri. 

A fost reuşita cu care Elche a deschis scorul, dar, din păcate pentru român, una care n-a prea contat. Levante a egalat până la pauză, prin Barral (41), apoi acelaşi jucător a marcat pentru 2-1, în finalul partidei (80). 

Rezumatul partidei Levante - Elche (2-1). Golul lui Săpunaru este la 0:20. 

Săpunaru nu mai era pe teren, românul ieşind pe targă, cinci minute mai devreme, după ce a fost lovit cu piciorul în cap de El Zhar. 

„Doctorul ne-a spus că nu mai poate continua pentru că are ameţeli“, a spus după meci Fran Escriba, antrenorul lui Elche. Săpunaru a ajuns apoi la un spital local, pentru investigaţii mai amănunţite. 

Fundaşul român a început sezonul printre titularii lui Elche, grupare unde s-a transferat în această vară, dar, după ce-a legat trei cartonaşe galbene în trei etape, în stilu-I caracteristic, n-a mai fost folosit de antrenor. Până aseară, ultimul meci în care românul a evoluat a fost Almeria-Elche (2-2), din 30 august. 

De atunci, ex-rapidistul, care a avut şi ceva probleme cu accidentările, a apărut, cu intermitenţe, doar pe banca de rezerve a „alb-verzilor“.

Sezonul trecut, Săpunaru a evoluat pentru Zaragoza, echipă pentru care a marcat două goluri în 29 de partide. A adunat în această perioadă şi 19 cartonaşe galbene, un record în Spania. 

333 de minute jucate în acest sezon la Elche are Cristi Săpunaru

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite