VIDEO Cristi Borcea, 9 copii la 49 de ani: Ce vârste au, cu cine au fost făcuţi şi cum arată acum tatăl lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Borcea şi-a făcut primii bani din afacerea cu butelii, iar apoi s-a îndreptat spre vânzarea de fotbalişti
Cristi Borcea şi-a făcut primii bani din afacerea cu butelii, iar apoi s-a îndreptat spre vânzarea de fotbalişti

Cândva, Cristi Borcea era un om extrem de influent în fotbalul românesc. „Controlam şi vântul în Liga I!“, obişnuia să zică fostul dinamovist. În ultimii ani, Borcea a devenit un personaj marcant al penitenciarelor.

Cristi Borcea are o viaţă demnă de film! N-a avut cine ştie ce şcoală, însă, într-o perioadă în care România a arătat ca-n Vestul Sălbatic, oameni de nivelul lui Borcea au devenit personaje influente, cu bani mulţi, nişte modele de succes. 

În ultimii ani însă, unii dintre ei au avut un sfârşit tragic, Vasile Turcu şi Florian Walter fiind nişte exemple elocvente în acest sens. De aceea, Cristi Borcea se poate considera chiar un om norocos! Deşi a petrecut mai mulţi ani după gratii, fiind condamnat atât în „Dosarul Transferurilor“, cât şi în cel legat de retrocedarea ilegală de terenuri, Borcea arată încă bine. Şi, în toţi aceşti ani, a făcut copil după copil, ajungând să aibă 9 la 49 de ani! „Bilanţul“ său impresionant a fost prezentat de Digi Sport, post care a stat de vorbă cu Borcea după ultima sa ieşire din închisoare.

Copiii lui Borcea cu prima soţie, Mihaela: doi băieţi şi o fetiţă

Patrick (21 ani)

Melissa (16 ani)

Angelo (16 ani)

Copiii lui Borcea cu a doua soţie, Alina Vidican: un băiat şi o fetiţă

George Alexandru (7 ani)

Gloria (4 ani)

Copilul lui Borcea cu avocata Simona Dana Voiculescu (au avut o relaţie cât timp era căsătorit cu Alina Vidican)

Andreina Carolyn Christine (11 ani)

Copiii lui Borcea cu actuala soţie, Valentina Pelinel: un băiat şi gemene

Milan (3 ani)

Indira Maria (9 luni)

Rania Maria (9 luni)

Ce vrea să facă Borcea de acum încolo?

*Care e de acum principalul meu obiectiv? Cel mai important e să mă refac. Am fost, luna trecută, la o clinică şi, în următoarea perioadă, voi efectua un tratament pentru recuperare.

4 ani şi 4 luni a stat Cristi Borcea în închisoare în Dosarul Transferurilor, cel mai mult dintre toţi cei condamnaţi. Sentinţa sa era de 6 ani şi 4 luni cu executare, dar a ieşit în iulie 2018.   9 luni a stat Cristi Borcea în închisoare după condamnarea primită în dosarul legat de retrocedarea ilegală de terenuri. Sentinţa sa era de cinci ani cu executare, primită în februarie 2019. A ieşit însă în luna noiembrie.  

CRISTI BORCEA PREZENT, SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ, LA REALITATEA SPORTIVĂ

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite