VIDEO O „crimă“ fotbalistică, pedepsită dur: Avem decizia după o fază teribilă la Craiova - Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elvir Koljici a suferit o accidentare cumplită
Elvir Koljici a suferit o accidentare cumplită

Acum exact 19 zile, oltenii l-au pierdut pe golgheterul lor, bosniacul Elvir Koljici (25 de ani), în urma unei faze la care e greu să te uiţi şi acum.

Craiova e lider în Liga I, cu şapte victorii în şapte etape, însă a plătit un preţ extrem de scump pentru succesul din runda cu numărul 6, atunci când a trecut de Poli Iaşi, acasă, scor 1-0.

Atunci, în minutul 34, fundaşul oaspeţilor, Ovidiu Mihalache (35 de ani), l-a „rupt“ pe vârful Elvir Koljici după o intrare care, ce-i drept, n-a părut ceva neobişnuit, la prima vedere. Din păcate, ea i-a provocat bosniacului o fractură de peroneu! Iar ceea ce a transformat faza într-una înfiorătoare a fost reacţia imediată a lui Koljici, urletele sale de durere putând fi auzite perfect, mai ales că acum meciurile se joacă fără spectatori.

Atacantul bosniac a fost operat la data de 4 octombrie şi, potrivit oficialilor Craiovei, care au catalogat incidentul drept o „crimă fotbalistică“, Koljici va reveni pe teren peste 6-8 luni.

Iar cel care l-a „rupt“, Ovidiu Mihalache, şi-a aflat, astăzi, sentinţa după o şedinţă a Comisiei de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal (FRF). Concret, fundaşul ieşenilor a fost suspendat opt etape şi amendat cu 5.000 de lei. Cum Mihalache a stat deja un meci, runda trecută, el va lipsi şi în următoarele întâlniri:

*Astra - Poli Iaşi

*Poli Iaşi - Viitorul

*Voluntari - Poli Iaşi

*Poli Iaşi - FC Argeş

*Poli Iaşi - CFR Cluj

*Dinamo - Poli Iaşi

*Poli Iaşi - Academica Clinceni

Astfel, Mihalache va reveni pe teren abia în ultima etapă din acest an, cea din weekend-ul 19/20 decembrie!

Ieşenii se revoltă: „Vom face recurs!“

Într-o intervenţie la Digi Sport, preşedintele clubului Poli Iaşi, Ciprian Paraschiv, a atacat decizia luată de Comisia de Disciplină:

*E un verdict foarte dur din punctul nostru de vedere. Aşteptăm motivarea, cu siguranţă, vom face recurs. A fost, pur şi simplu, un eveniment nefericit, atât timp cât nu vorbim de intenţie trebuie găsite circumstanţe atenuante.

*Ne pare extrem de rău pentru Craiova şi pentru Elvir, inclusiv lui Mihalache îi pare rău, dar asta nu înseamnă că trebuie <<spânzurat>> acum jucătorul. El e foarte marcat, opt etape sunt foarte multe pentru un jucător ajuns la vârsta lui. 

*Probabil a contat presiunea publică, pentru cei din lumea fotbalului e clar că n-a existat intenţie.

VEZI FAZA ÎN CARE MIHALACHE L-A ACCIDENTAT PE KOLJICI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite