VIDEO Coronavirus l-a făcut pe Şumudică vedetă: Discurs fabulos rostit în engleză

VIDEO Coronavirus l-a făcut pe Şumudică vedetă: Discurs fabulos rostit în engleză

Marius Şumudică e un poliglot

Marius Şumudică (49 de ani) nu e doar un antrenor cu rezultate bune, ci şi o dovadă vie a faptului că, dacă ai încredere în forţele proprii, poţi să faci orice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şi nu doar să faci orice, ci să vorbeşti, fără complexe, orice limbă străină! De când a plecat de la Astra şi a antrenat, mai întâi, în Turcia, apoi în Arabia Saudită, pentru ca, în acest sezon, să revină în „Ţara Semilunei“, Marius Şumudică a oferit câteva interviuri memorabile în diferite limbi.
 
Practic, Şumudică e capabil să vorbească portugheză, engleză şi chiar şi turcă. Şi, mai mult decât atât, te face şi pe tine, în calitate de ascultător, să înţelegi tot ce zice, chiar dacă tu nu cunoşti aceste limbi! De multe ori, tehnicianul de 49 de ani, pur şi simplu, „împrumută“ diverse cuvinte şi expresii din română şi le adaptează la limba străină pe care o vorbeşte fără emoţii.
 
Ultima dovadă în acest sens e discursul pe care antrenorul celor de la Gaziantep l-a rostit în engleză şi care a fost distribuit pe Twitter, devenind, instantaneu, un hit al mediului online:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: