VIDEO Coronavirus. Klopp, „turbat“ din cauza epidemiei: I-a înjurat pe fanii lui Liverpool!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jurgen Klopp a trăit o seară de coşmar pe banca celor de la Liverpool, deţinătoarea Ligii Campionilor fiind eliminată în optimi de Atletico Madrid după 0-1 în tur şi 2-3 în retur
Jurgen Klopp a trăit o seară de coşmar pe banca celor de la Liverpool, deţinătoarea Ligii Campionilor fiind eliminată în optimi de Atletico Madrid după 0-1 în tur şi 2-3 în retur

Antrenorul neamţ a pierdut, miercuri seară, nu doar calificarea în sferturile Ligii Campionilor, dar şi reputaţia sa de om elegant.

Coronavirus a creat o isterie la nivel global şi, din păcate, cauzează şi reacţii deplasate, lipsite de logică şi de bun simţ. Iar dacă Jurgen Klopp, un monument de eleganţă şi inteligenţă, a ajuns să facă gesturi deplasate din cauza epidemiei, ne putem da seama de gravitatea situaţiei.

Concret, miercuri seară, pe „Anfield“, în returul cu Atletico Madrid, tehnicianul celor de la Liverpool şi-a ieşit din minţi, când a pătruns pe gazon. În momentul în care a ieşit din tunel, Klopp a fost întâmpinat de suporterii care i-au cerut să dea mâna cu ei, aşa cum se întâmplă de obicei. Doar că, speriat de coronavirus, neamţul s-a enervat şi i-a înjurat pe fani, cuvintele sale putând fi citite pe buze!

Reacţia lui Klopp a fost criticată vehement, atât în presă, cât şi în mediul online. Neamţul a fost pus la zid, nu pentru că n-a dat mâna cu fani, o decizie înţeleaptă în aceste zile, ci pentru că i-a înjurat, în loc să treacă mai departe.

VEZI REACŢIA LUI JURGEN KLOPP

Înainte de meci, când s-a întâlnit cu omologul său de pe banca celor de la Atletico Madrid, Diego Simeone, Klopp nu i-a strâns mâna, ci, râzând, a recurs la un gest care se practică de când s-a declanşat epidemia:

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite