VIDEO Comportament de circar! Nick Kyrgios i-a arătat fundul adversarului său în timpului meciului, la turneul de la Roma

VIDEO Comportament de circar! Nick Kyrgios i-a arătat fundul adversarului său în timpului meciului, la turneul de la Roma

Kyrgios

Turul I de la Roma a programat un meci presărat cu multe picanterii între australianul Nick Kyrgios şi rusul Daniil Medvedev.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nick Kyrgios l-a învins pe Daniil Medvedev, după un meci de trei seturi, scor 6-3, 3-6, 6-3 pentru australian, care a închis meciul într-o oră şi 32 de minute. Partida a fost una atractivă pentru public, mai ales că Nick Kyrgios şi-a dat din nou în petic.

Mai întâi şi-a ironizat adversarul printr-un serviciu din mână, dar i s-a întors imediat pentru că nu a reuşit să câştige punctul. Apoi, într-un moment de nervi a trimis o minge peste tribuna aflată în spatele lui. 

Spre finalul partidei a făcut un gest pe care unii l-au găsit amuzant, alţii l-au privit cu indignare. La 1-1 la seturi şi 5-3 pentru el în decisiv, la un punct pe care era sigur că o să-l piardă, Kyrgios s-a întors cu spatele la adversarul lui în mijlocul schimbului.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: