VIDEO El Clasico exploziv: Arbitrul a făcut praf Barcelona - Real Madrid! Nouă cartonaşe, dar şi patru goluri splendide

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mulţi au aşteptat să vadă o confruntare mai liniştită decât de obicei, în condiţiile în care lupta pentru titlu s-a tranşat de mult în Spania. N-a fost însă deloc aşa.

Pentru prima dată după mult timp, Barcelona şi Real Madrid s-au întâlnit într-o partidă de campionat care n-a mai avut nicio influenţa asupra luptei pentru titlu.

Asta deoarece, catalanii şi-au adjudecat de câteva săptămâni locul 1, iar Realului nu i-a mai rămas decât duelul cu Atletico pentru ocuparea poziţiei a doua. Chiar şi aşa, peste 97.000 de oameni au fost prezenţi pe „Nou Camp“ şi ce au văzut i-a încântat!

Din păcate însă, prestaţia centralului Hernandez Hernandez (35 de ani) nu s-a ridicat deloc la nivelul jocului.

Bătaie în loc de fotbal

El Clasico a început exploziv, cu două goluri în primele 14 minute. Suarez a deschis scorul pentru gazde (10), iar Cristiano Ronaldo a replicat rapid (14).

De aici până la finalul primei părţi, Real a lăsat o impresia mai bună, dar, spre finalul primelor 45 de minute, arbitrul a scăpat meciul de sub control şi fotbalul s-a transformat într-o bătaie generală!

Până şi calmul Messi a văzut „galben“ pentru o intrare dură la Sergio Ramos, iar apoi Sergio Roberto a văzut „roşu“ (45+3) pentru un pumn dat lui Marcelo. Barcelona a rămas în zece oameni, însă din acest moment până la finalul partidei, Hernandez Hernandez a început să fluiere în compensaţie, fiind parcă speriat că i-a lăsat pe catalani în zece.

Penalty clar, refuzat Realului

Barcelona a marcat, din nou, prima după reluare. Messi i-a transformat în jaloane pe apărătorii Realului, înainte de a finaliza cu un şut superb (52). Golul nu trebuia să vină însă, fiindcă a fost precedat de un fault evident al lui Suarez la Varane! A fost prima greşeală uriaşă a arbitrului.

Deşi Cristiano Ronaldo a rămas pe bancă la pauză, fiind schimbat cu Marco Asensio, Real a reuşit egalarea. Iar asta şi pentru că, la 2-1, Messi a irosit o ocazie mare, singur cu Navas! În loc să fie 3-1 pentru Barcelona, Bale a punctat pentru 2-2 cu un şut splendid (72), ter Stegen neavând nicio şansă.

La 2-2, a venit a doua mare eroare a lui Hernandez Hernandez. Marcelo a fost faultat clar de Jordi Alba în careu, însă, în loc să dicteze penalty pentru Real, centralul a lăsat jocul să curgă!

Ultimele secvenţe ale derby-ului au găsit Realul în careul Barcelonei, însă catalanii au scăpat cu bine, iar El Clasico s-a încheiat 2-2.

A fost ultimul derby pentru mijlocaşul Barcelonei, Andres Iniesta, cel care va evolua în China din sezonul viitor.

Spania, etapa a 36-a

1. Barcelona 87p

2. Atletico Madrid 75p

3. Real Madrid 72p

*Barcelona şi Real Madrid au câte un meci mai puţin 

CITEŞTE ŞI:

*CTP distruge B1 TV: „Fekale news, nu fake news!“. Cum a fost denaturat un comentariu al jurnalistului

*România „tremură“: Presa internaţională anunţă iminenta excludere a naţionalei de rugby de la Cupa Mondială

*România e ochii spre Madrid: S-a anunţat ora marelui meci de astăzi, Begu - Şarapova! Halep va intra şi ea pe teren

*Begu, ce onoare: Prestigiosul ziar american „The New York Times“ a scris despre marea victorie a româncei

*Halep, metamorfozată: Simona a explicat cum a reuşit să-şi îmbunătăţească radical jocul faţă de turneul de la Stuttgart

VEZI GOLURILE MECIULUI BARCELONA - REAL MADRID

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite