VIDEO Ciprioţii au realizat performanţa la care românii doar visează

0
Publicat:
Ultima actualizare:
APOEL, surpriza Ligii
APOEL, surpriza Ligii

Revelaţia Ligii Campionilor, APOEL, a mai produs un rezultat miraculos şi e în sferturile Ligii Campionilor! Gruparea din Nicosia a trecut de Lyon după executarea loviturilor de departajare. Ciprioţii au urcat în elita fotbalului european alături de formaţii precum Barcelona, Milan şi Benfica.

Calificată în primăvara europeană a Ligii Campionilor, câştigând o grupă din care au mai făcut parte miliardarii de la Zenit, giganţii portughezi de la Porto, dar şi Sahtiorul lui Mircea Lucescu, cei de la APOEL Nicosia au mai dat o lovitură.

După o înfrângere la limită, în tur, în faţa celor de la Lyon (0-1), ciprioţii au învins, acasă, cu acelaşi scor şi au dus meciul în prelungiri.

Cum scorul a rămas 1-0 pentru APOEL după 120 de minute de joc, s-a trecut la executarea loviturilor de departajare. Aici, cele două formaţii au mers „bară la bară" după primele trei penalty-uri. Lyon a ratat însă ultimele două lovituri de la 11 metri, iar APOEL Nicosia a intrat în istorie, devenind prima formaţie din Cipru care atinge sferturile Ligii Campionilor.

VEZI SINGURUL GOL AL MECIULUI:

http://www.youtube.com/watch?v=w1-niH3r-TU

VEZI LOVITURILE DE DEPARTAJARE ȘI ATOMSFERA FABULOASĂ DIN TRIBUNĂ:

http://www.youtube.com/watch?v=bqo19XmfTaE 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite