VIDEO Calificare demenţială: FCSB e în play-off-ul Ligii Europa, după un meci de infarct. Incident teribil pe „Arena Naţională“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Harlem Gnohere
Harlem Gnohere

Blestemul eliminărilor echipelor româneşti în faţa celor de la Hajduk Split a căzut. După cinci eşecuri în faţa croaţilor, FCSB a reuşit, în premieră, să treacă de această formaţie de coşmar pentru fotbalul românesc.

FCSB - Hajduk Split ar fi putut primi, fără probleme, titlul de cel mai insipid duel din turul III preliminar al Ligii Europa. Finalul returului a transformat însă această „dublă“ cu efect de somnifer într-un meci de neuitat.

După 90 de minute de cea mai proastă calitate în prima manşă, returul de pe „Arena Naţională“ a continuat în aceeaşi notă. 45 de minute de fotbal de doi lei, fără nicio fază notabilă. Pe  scurt: o pierdere uriaşă de timp pentru cei care s-au uitat la prima repriză!

Apoi, repriza a doua a debutat cu o prima fază demnă de luat în seamă. Un jucător croat a comis un henţ evident în careu, centralul a făcut semn că jocul poate continua, însă, spre norocul său, tuşierul i-a transmis că FCSB trebuie să primească penalty. Arbitrul s-a conformat şi a arătat spre punctul cu var. Gnohere a transformat cu mare noroc (55), în condiţiile în care portarul celor de la Hajduk Split a ghicit colţul.

Nedelcu, victima unor imbecili

Înainte de deschiderea scorului însă, suporterii FCSB s-au umplut de penibil! După ce arbitrul a dictat penalty, fanii au aruncat cu obiecte pe teren pentru a-şi manifesta bucuria. Doar că l-au nimerit pe Nedelcu, iar mijlocaşul defensiv s-a umplut de sânge, având nasul spart!

Planici şi o greşeală uriaşă

La 1-0 pentru FCSB, Hajduk Split s-a aruncat în atac, dar fără a crea ocazii la poarta lui Bălgrădean. Croaţii au avut o singură şansă de a marca şi au şi fructificat-o! Centrarea lui Jairo de pe dreapta a fost trimisă în poartă cu capul de Said (82), acesta câştigând duelul aerian cu Planici.

Când totul părea pierdut pentru FCSB, la o ultima acţiune de atac, Benzar a centrat de pe dreapta, portarul oaspeţilor a ieşit prost pe sub minge, iar Gnohere a marcat în poarta goală (90+3).

S-a terminat 2-1 pentru FCSB care merge în play-off-ul Ligii Europa, acolo unde va întâlni Rapid Vienna (Austria). Prima manşă se va juca în Austria la 23 august, iar returul va fi pe „Arena Naţională“ la 30 august.

Austriecii au trecut de Slovan Bratislava (Slovacia) în turul III: au pierdut cu 1-2 în deplasare, dar s-au impus cu 4-0 acasă.

CITEŞTE ŞI:

Becali, în lacrimi: Patronul FCSB şi-a desfiinţat echipa de nervi! Cine a fost singurul jucător lăudat de latifundiar

VEZI GOLURILE MECIULUI FCSB - HAJDUK SPLIT

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite