VIDEO Borussia Dortmund - Hoffenheim, un fel de Steaua-Viitorul în varianta germană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul Steaua – Viitorul Constanţa (2-5) n-a fost singurul care a mirosit ciudat. Partide cu iz suspect s-au întâlnit peste tot în Europa, în ultimele zile.

Ne referim aici la situaţii identice, adică dispute între o echipă cu sacii în căruţă de mult timp şi una aflată în urmărirea unui obiectiv important. 

În Germania, în ultima etapă, Dortmund a jucat, acasă, cu Hoffenheim. Gazdele, cu un ochi la finala Ligii Campionilor, din 25 mai, oaspeţii „condamnaţi“ să câştige pentru a spera la evitarea retrogradării. A fost 1-0 până în minutul 76, dar oaspeţii au câştigat după două penalty-uri în cinci minute! La primul (77), Hummels a intrat atât de tare la un adversar, încât s-a accidentat şi el, iar la al doilea (82), goalkeeper-ul Weidenfeller a fost eliminat, iar în poartă a intrat mijlocaşul Groskreutz, pentru că Borussia îşi efectuase toate schimbările! 

În Franţa, Troyes, prima sub linia retrogradării, a jucat, marţi, o semifinală de cupă cu Bordeaux, apoi sâmbătă a avut meci în campionat, în penultima etapă, cu aceeaşi echipă. Rezultatele? Troyes a pierdut în cupă, 1-2, dar a învins în campionat, 1-0. 

În Italia, Milan, două puncte peste Fiorentina, înaintea ultimei etape, se lupta cu gruparea „viola“ pentru locul 3, ultimul care duce în preliminariile Ligii Campionilor. Echipa lui Allegri a avut meci la Siena, o grupare fără obiectiv, Fiorentina a evoluat la Pescara, deja retrogradată. La pauză, Fiorentina avea 4-0, iar Milan era condusă cu 1-0. S-a încheiat însă 2-1 pentru „rosso-neri“, cu două goluri în ultimele şase minute, primul din penalty. Unii şi-au dorit mai mult victoria.

Partide suspecte în weekend

MECI CE S-A ÎNTÂMPLAT

Dortmund – Hoffenheim 1-2 Hoffenheim s-a calificat la barajul pentru evitarea retrogradării

Troyes – Bordeaux 1-0 Troyes  a scos trei puncte în lupta pentru evitarea retrogradării

Siena – Milan 1-2 Milan s-a calificat în preliminariile Ligii Campionilor 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite