VIDEO Bianca Andreescu, imagini fabuloase: Ce a întrebat cu voce tare, imediat după ce a ajuns în semifinale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bianca Andreescu (15 WTA) trăieşte un adevărat vis la US Open 2019, unde tocmai a scris istorie devenind prima jucătoare de sub 20 de ani ajunsă în semifinale din 2009 încoace.

Bianca Andreescu joacă pentru prima dată pe tabloul principal de la US Open şi, incredibil dar adevărat, e la două victorii de trofeul de la Flushing Meadows!

În noaptea de miercuri spre joi, canadianca de 19 ani a reuşit încă un succes dramatic la ultimul Grand Slam al anului, în sferturi, în faţa lui Elise Mertens (26 WTA). „Bibi“ s-a impus în trei seturi, după două ore. A fost a 17-a victorie pentru Bianca în 20 de meciuri ajunse la decisiv în acest sezon, ceea ce spune totul despre tăria mentală a jucătoarei din Canada.

Chiar dacă a ajuns atât de sus în tenisul feminin şi e deja o certitudine, Andreescu n-a putut să-şi ascundă starea de şoc, imediat după victoria cu Mertens. 

După punctul care i-a adus calificarea în semifinale, Bianca şi-a pus mâinile în cap şi, după câteva secunde, s-a întors spre loja unde se aflau părinţii ei, întrebând cu voce tare: „Is this real life?!“ (n.r. - E pe bune ce se întâmplă?).

CE A DECLARAT BIANCA ANDREESCU DUPĂ MECI?

E o nebunie! Acum un an, eram în runda de calificări şi mi-aduc aminte că aveam o accidentare la spate, iar acum iată ce-am realizat! Pur şi simplu, n-am cuvinte. Să mă ciupească cineva acum! Cam asta simt: asta e realitatea? E realitatea?

VEZI REACŢIA LUI ANDREESCU

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite