VIDEO Beto, eroul Sevillei din finala Ligii Europa, a fost protagonistul celei mai urâte simulări din campionatul nostru

VIDEO Beto, eroul Sevillei din finala Ligii Europa, a fost protagonistul celei mai urâte simulări din campionatul nostru

Beto a apărat foarte bine cu Benfica

Portughezul Beto a reuşit să pareze două penaltyuri de departajare contra celor de la Benfica, şi trofeul Ligii Europa a ajuns din nou la Sevilla.

Ştiri pe aceeaşi temă

Goal-keeperul andaluzilor, pe numele său real António Alberto Bastos Pimparel, a jucat în sezonul 2011-2012, la CFR Cluj, unde a apărat în 27 de partide şi a ieşit campion cu echipa din Gruia. Atunci, Beto a fost protagonistul celei mai urâte simulări din campionatul nostru. 

A degajat greşit o minge, după care a căzut ca electrocutat, iar arbitrul Radu Petrescu a fost păcălit şi a dictat fault, anulând golul clujenilor. La fianlul acelui sezon Voinţa Sibiu a retrogradat, iar Beto a plecat la Braga, de unde a fost transferat de Sevilla în ianuarie 2013.

Beto are şase selecţii la naţionala Portugaliei şi se află în lotul lărgit pentru Mondialul din Brazilia.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: