VIDEO Bătaie ca-n filme în Franţa! Montpellier poate pierde titlul după 2-2 cu Evian, meci cu patru eliminaţi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Montpellier a ratat un penalty în minutul 97, executat după ce jucătorii şi antrenorii celor două echipe s-au luat la pumni, iar arbitrul a fost nevoit să acorde de patru ori cartonaşul roşu! Montpellier poate rămâne doar cu trei puncte în faţa lui PSG, dacă echipa lui Ancelotti va învinge azi pe St. Etienne.

Tensiune la cote maxime în Franţa. Liderul din Franţa, Montpellier, s-a împiedicat neaşteptat acasă de Evian (2-2). Belhanda şi Giroud au marcat pentru gazde, iar pentru oaspeţi au înscris Kahlenberg şi Berigaud.
La finalul meciului, nervii au cedat de tot. Belhanda, Mongongu, Lacombe şi Khelifa au fost eliminaţi după o bătaie la care au fost implicaţi şi jucători, şi antrenori, în urma acordării unei lovituri de pedeapsă pentru gazde.

Fără Belhanda în ultimele trei etape
Până la urmă, după mai multe minute în care jocul a fost oprit, Camara a ratat penalty-ul şi Montpellier a ratat ocazia de se distanţa de PSG, cu trei etape înainte de final. Echipa lui Ancelotti se poate apropia azi la trei puncte dacă va învinge pe St. Etienne şi poate profita în ultimele runde de faptul că Montpellier nu se va putea baza pe vedeta Belhanda, care va fi suspendat, cel mai probabil, mai multe etape.

Vezi video cu bătaia generală

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite