VIDEO Atentate în Paris: spectatorii de la Franţa - Germania, ţinuţi pe gazon! Explozia s-a auzit în minutul 20 al jocului

VIDEO Atentate în Paris: spectatorii de la Franţa - Germania, ţinuţi pe gazon! Explozia s-a auzit în minutul 20 al jocului

Spectatorii au fost evacuaţi în tranşe de pe Stade de France

Peste 125 de persoane şi-au pierdut viaţa la Paris vineri seara, în urma unor explozii în faţa arenei Stade de France din Paris şi a altor atacuri teroriste coordonate.

Ştiri pe aceeaşi temă

O explozie petrecută în afara Stade de France s-a auzit foarte clar în minutul 20 al partidei amicale dintre Franţa şi Germania. A fost momentul în care preşedintele Francois Hollande, care urmărea meciul cu ministrul de externe german, a fost evacuat imediat. Din primele relatări ale autorităţilor, trei terorişti s-au aruncat în aer în faţa Stade De France.

Partida însă nu a fost oprită, iar francezii s-au impus cu scorul de 2-0 în meciul cu Germania. 

La finalul partidei, spectatorii au fost ţinuţi pe gazon, pentru ca autorităţile să securizeze zona. 

Interesant este că atacurile teroriste au avut loc în aceeaşi zi în care naţionala Germaniei a fost evacuată din hotelul în care stătea, în urma unei ameninţări false cu bomba.

Franţa este gazda Campionatului European de fotbal de anul viitor.

Pe aceeaşi temă:
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările