VIDEO Aşa arată bucuria în stare pură: Reacţia fabuloasă a Biancăi Andreescu după punctul care i-a adus titlul la Indian Wells

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO AFP
FOTO AFP

Puştoaica de 18 ani a scris istorie în California, devenind cea mai tânără campioană de la Indian Wells din ultimii 20 de ani.

Bianca Andreescu nu va uita niciodata ziua de 17 martie 2019! Asta pentru că, duminică, ea a câştigat primul ei turneu WTA şi ce turneu! Indian Wells e considerat „Al 5-lea Grand Slam“ în lumea tenisului, iar de acum deţinătoarea trofeului la feminin e o puştoaică de 18 ani care, la finalul lui 2018, se afla doar pe locul 152 în lume!

Acum însă, după 28 de victorii şi doar trei înfrângeri în acest sezon, canadianca va ocupa, începând de astăzi, locul 24 în ierarhia WTA. În plus, Andreescu a primit cel mai mare cec din cariera ei de până acum, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Astfel, e lesne de înţeles de ce Bianca, pur şi simplu, s-a tăvălit pe jos de bucurie, după punctul care a trimis-o direct în istoria tenisului şi i-a adus trofeul la Indian Wells 2019.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite