VIDEO Arbitrajul românesc face prăpăd în Europa: Haţegan şi brigada lui au mai făcut praf un meci. Turcii au „turbat“

VIDEO Arbitrajul românesc face prăpăd în Europa: Haţegan şi brigada lui au mai făcut praf un meci. Turcii au „turbat“

Ovidiu Haţegan

În noiembrie 2017, Ovidiu Haţegan a devenit inamicul public numărul 1 în Irlanda de Nord. Acum, e un personaj detesat şi în Istanbul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ovidiu Haţegan ar cam trebui să se ferească să-şi facă vacanţele în Irlanda de Nord şi în Turcia! 
 
Centralul arădean a comis-o grav în turul barajelor de calificare pentru Mondialul din 2018, acordând un penalty inexistent, la Belfast, din care Elveţia a învins Irlanda de Nord. Cum acel meci s-a terminat 1-0, iar returul a adus o remiză albă, greşeala lui Haţegan s-a dovedit a fi decisivă, trimiţând Elveţia la Mondiale!
 
 
Acum, centralul din România şi asistenţii săi, Octavian Şovre şi Sebastian Colţescu, au stricat un meci din returul 16-imilor Ligii Europa. Joi seara, Benfica şi Galatasaray au terminat la egalitate, scor 0-0, la Lisabona. Scorul a adus calificarea lusitanilor care învinseseră, la Istanbul, scor 2-1.
 
Doar că, joi, Haţegan a anulat trei goluri pe durata meciului. Dacă primele două decizii au fost corecte, în schimb, cea din minutul 85 a fost greşită şi i-a scandalizat pe turci. Concret, Haţegan a anulat o reuşită a celor de la Galatasaray la semnalizarea asistentului Colţescu, însă pe reluare s-a văzut că golul ar fi trebuit să fie validat. Dacă ar fi condus cu 1-0, Galatasaray ar mai fi avut nevoie de un singur gol în cele cinci minute rămase, plus prelungiri, pentru a obţine calificarea.
 
Aşa, după meci, antrenorul turcilor, Fatih Terim, a „turbat“ de nervi: „În tur, Benfica a primit un penalty care n-a fost. Acum, ni s-a refuzat un gol după un ofsaid care n-a fost. Pot spune că arbitrii şi-au pus amprenta pe această dublă. E o pată pe obrazul UEFA“.
 
VEZI GOLUL ANULAT PENTRU UN OFSAID INEXISTENT

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările