VIDEO Aplauze în picioare pentru Mihăiţă Neşu, care şi-a făcut apariţia la meciul dintre "U" Cluj şi CSU Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Momente emoţionante înaintea partidei dintre „U” Cluj şi CSU Craiova, cu fostul fotbalist în prim plan. Noul analist video al echipei „U” Cluj a intrat în vestiarul „şepcilor” şi a fost aplaudat în picioare de spectatori, jucători şi arbitri în momentul în care şi-a făcut apariţia pe „Cluj Arena”.

La câteva luni de la publicarea ultimelor imagini cu Mihăiţă Neşu, fostul fotbalist a găsit puterea de a reveni în atenţia blitzurilor şi a camerelor video. Cooptat de George Ogăraru în stafful său ca analist video, „Bichonul” a ţinut să urmărească partida pe care „U” Cluj a disputat-o acasă cu CSU Craiova.

Neşu a ajuns la „Cluj Arena” cu o maşină special construită pentru cei imobilizaţi şi a manevrat scaunul singur, cu ajutorul mâinii drepte.
Fostul fotbalist s-a îndreptat mai întâi spre vestiarul „şepcilor roşii”, încercând să motiveze jucătorii clujeni cu propriul exemplu de ambiţie şi refuz de a abandona lupta. Apoi, ajutorul lui Ogăraru a intrat pe „Cluj Arena” în aplauzele spectatorilor, jucătorilor şi arbitrilor şi a primit o distincţie din partea Ligii Profesioniste de Fotbal.

Ogăraru şi-a atacat jucătorii

Din păcate pentru clujeni, „U” a pierdut cu 2-0 meciul cu CSU Craiova, rezultat care l-a adus în pragul unei crize de nervi pe George Ogăraru, aflat la al doilea eşec pe banca „studenţilor”. „Prezenţa lui Mihăiţă Neşu la meci şi în vestiar nu i-a trezit deloc pe jucătorii mei. Acest băiat luptă cu viaţa, dar se pare că discursul lui nu i-a atins”, a comentat Ogăraru. „Au fost lucruri elementare pe care jucătorii mei le-au ignorat. Nu ştiu să stea în marcaj, ceea ce e un lucru elementar, se învaţă de la juniori. E cea mai tristă seară din cariera mea. Am fost nevoit să scot un jucător în minutul 25, dar ar fi trebuit să fac înlocuirea şi mai repede”, a mai spus Ogăraru, referindu-se la fostul stelist Doru Bratu. 


Şi-a pierdut recent mama

Din punct de vedere fizic, Neşu a părut mult mai slab în comparaţie cu precedentele apariţii. El a avut de suportat recent o nouă lovitură cruntă, mama sa decedând în aprilie după ce s-a luptat mai mulţi ani cu o boală teribilă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite