VIDEO Antrenament eveniment la Barcelona: prima apariţie a jucătorului care a costat 88 de milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suarez (centru) s-a antrenat, în premieră, alături de colegii săi de la Barcelona. FOTO: Miguel Ruiz / FCB
Suarez (centru) s-a antrenat, în premieră, alături de colegii săi de la Barcelona. FOTO: Miguel Ruiz / FCB

Şedinţa de pregătire de vineri a catalanilor a fost una ultramediatizată, după un verdict venit, joi seara, de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

Forul de la Lausanne a a anulat o parte din sancţiunile dictate de FIFA împotriva lui Luis Suarez, după ce atacantul uruguayan şi-a muşcat un adversar la Cupa Mondială din Brazilia. 

TAS a menţinut suspendarea de patru luni a vârfului sud-american, însă i-a permis să se antreneze cu Barcelona, să fie prezentat oficial de club şi, foarte important, să joace în partide amicale pentru clubul său şi pentru echipa naţională.

La câteva ore după această decizie, Suarez – transferat de la Liverpool pentru 88 de milioane de euro – a participat la antrenamentul de vineri, fiind în centrul atenţiei. Suarez urmează să le fie prezentat, mai întâi, fanilor, luni, iar o zi mai târziu va apărea, în premieră, în faţa jurnaliştilor, într-o conferinţă de presă organizată pentru el.

Suspendarea de patru luni a atacantului uruguayan va expira la 25 octombrie, cu o zi înainte de derby-ul cu Real Madrid. Până atunci, Suarez va rata primele opt jocuri ale catalanilor în campionatul spaniol.

VEZI CUM S-A MIŞCAT SUAREZ LA ANTRENAMENTUL BARCELONEI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite