VIDEO Pe el îl va antrena Reghecampf: un fotbalist de la Al-Hilal a devenit „vedetă“ mondială cu o ratare colosală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Yasser Al-Shahrani
Yasser Al-Shahrani

Arabia Saudită a fost învinsă cu 0-4 de Moldova, după un amical, însă faza meciului s-a petrecut la scorul de 0-1 şi a făcut înconjurul lumii.

Lopez Caro, tehnicianul pe care Adrian  Porumboiu s-a chinuit mult timp ca să-l dea afară de la Vaslui, a debutat pe banca Arabiei Saudite, în februarie 2013. 

De atunci, a bifat 11 partide, având următorul bilanţ: cinci victorii, două egaluri şi patru înfrângeri. Cu tehnicianul spaniol, saudiţii au obţinut calificarea la turneul final al Cupei Asiei, care se va disputa, în ianuarie 2015, în Australia. 

Până atunci, arabii se pregătesc pentru această competiţie, însă ultimul lor amical s-a încheiat cu un rezultat neaşteptat: 0-4 cu Moldova, într-un amical disputat în Spania.

Totuşi, meciul a ajuns în buletinele de ştiri şi pe diferite site-uri, nu din cauza scorului, ci din cauza unei ratări incredibile.

În minutul 13, la scor de 1-0 pentru moldoveni, Yasser Al-Shahrani a profitat de o neînţelegere între portar şi un fundaş, a controlat balonul cu un stop de superfotbalist, însă finalizarea sa i-a lăsat pe toţi cu gura căscată. Iată faza:

Al-Shahrani va fi elevul lui Laurenţiu Reghecampf la Al-Hilal. În sezonul recent încheiat, mijlocaşul de 22 de ani a bifat 25 de meciuri în prima ligă pentru vicecampioana Arabiei Saudite, însă n-a înscris niciun gol.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite