VIDEO Nişte animale: Scene şocante la meciul McGregor – Khabib! Până şi „canibalul“ Mike Tyson a fost îngrozit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conon McGregor
Conon McGregor

Trăim într-o lume în care doi oameni sunt aruncaţi într-o cuşcă şi se bat cu bestialitate în uralele publicului. Iar un astfel de „spectacol“ jalnic a avut, duminică dimineaţă, un final pe măsură în Las Vegas.

Cândva sportul era ceva nobil. Acum, a decăzut atât de mult, încât şi o bătaie grotească între doi sălbatici e numit tot sport.

Duminică dimineaţă, mii de oameni s-au adunat în Las Vegas pentru a vedea confruntarea Conor McGregor - Khabib Nurmagomedov. Miza? Titlul de campion mondial UFC la categoria uşoară, cea mai importantă ligă profesionistă de arte marţiale mixte (MMA).

Lupta s-a încheiat înainte de terminarea rundei a 4-a, atunci când Khabib l-a strangulat pe McGregor, iar arbitrul a pus capăt meciului. Pentru rusul de 30 de ani a fost a 27-a victorie din carieră, el fiind neînvins până acum. De partea cealaltă, McGregor a suferit a patra înfrângere din carieră.

Din păcate, acest duel mult aşteptat de fanii MMA s-a încheiat cu scene şocante. Un individ – nu se ştie dacă a fost un spectator sau un membru din stafful lui McGregor – l-a înjurat pe Khabib, iar acesta a sărit din cuşcă în mijlocul spectatorilor pentru a se lua la bătaie cu cel care l-a enervat!

Totul a scăpat de sub control, după ce un antrenor al lui Khabib, aflat în cuşcă, l-a lovit de la spate pe McGregor, declanşând o bătaie generală. 

Haosul a fost atât de mare, încât oficialii de la Ultimate Fighting Championship (UFC) nici n-au mai îndrăznit să-i dea centura lui Khabib, spunând că spectatorii îl vor „bombarda“ pe rus cu obiecte aruncate în cuşcă! Mai mult, pentru că a fost primul care a sărit la bătaie, Khabib riscă să nu-şi ia nici banii pentru victoria obţinută. UFC a declanşat o anchetă şi urmează să ia o hotărâre după cele întâmplate la finalul duelului. Deocamdată, mai multe persoane au fost arestate şi trimise în închisoare pentru implicarea lor în această bătaie.

Incidentele au fost atât de grave, încât până şi fostul boxer Mike Tyson, cel care l-a muşcat pe Holyfield de ureche într-una din luptele sale, a avut o reacţie dură la final: „Am urmărit lupta dintre Conor McGregor şi Khabib Nurmagomedov. De neimaginat, niciodată nu m-am gândit că se va ajunge aici. E o nebunie mai mare decât bătăile de la luptele mele“.

VEZI CE S-A ÎNTÂMPLAT LA FINALUL MECIULUI MCGREGOR - KHABIB

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite