VIDEO Andreescu, surprinsă cu o întrebare: „Ţi-a fost greu în Canada fiind născută din părinţi români?“

VIDEO Andreescu, surprinsă cu o întrebare: „Ţi-a fost greu în Canada fiind născută din părinţi români?“

FOTO EPA EFE

Bianca Andreescu a susţinut o conferinţă de presă veselă, de peste 17 minute, după victoria istorică de la US Open 2019.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bianca Andreescu nu e doar o jucătoare completă de tenis, ci şi o fată comunicativă, pe placul jurnaliştilor. Prestaţia ei la conferinţa de după triumful de la US Open? Stelară!
 
„Bibi“ a vorbit cu zâmbetul pe buze şi n-a ocolit nicio întrebare, nici măcar ultima, cea prin care celebrul jurnalist italian, prezent la mai toate turneele de Grand Slam, a surprins-o un pic.
 
„Ţi-a fost greu în Canada fiind născută din părinţi români?“, a întrebat ziaristul italian. Andreescu a clarificat însă situaţia printr-un răspuns ferm.
 
„Cu siguranţă, nu! Canada e o ţară incredibilă, e atât de multiculturală, încât n-am avut nicio problemă în copilărie. De aceea, îmi iubesc ţara (n.r. - Canada) atât de mult. Şi iubesc Federaţia de Tenis din Canada. N-am cuvinte să-i mulţumesc pe cei de acolo pentru ce au făcut pentru mine. Am fost cu ei de la vârsta de 10 ani, iar programul pe care l-au avut şi pe care îl au a ajutat foarte mulţi sportivi canadieni. Fără ajutorul lor, cu siguranţă, n-aş fi fost aici“, a spus Bianca.
 
VEZI RĂSPUNSUL DAT DE BIANCA ANDREESCU
 

 
CITEŞTE ŞI:
 

 
 
 
VIDEO Andreescu, discurs de o mare campioană: Bianca a ridicat publicul în picioare cu cuvintele rostite pe teren
 
 
 
 
 
 
   
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările