VIDEO Andreescu, superbă la şedinţa foto de la US Open: Bianca, dezvăluire despre cheia victoriei cu Serena

VIDEO Andreescu, superbă la şedinţa foto de la US Open: Bianca, dezvăluire despre cheia victoriei cu Serena

FOTO EPA-EFE

Bianca Andreescu (19 ani, 5 WTA) a trăit o zi memorabilă la New York, la 24 de ore după ce a cucerit trofeul la US Open 2019.

Bianca Andreescu „pluteşte“ după triumful ei istoric la Flushing Meadows, iar acest lucru a fost evident la acţiunea în care canadianca de 19 ani şi-a prezentat trofeul în faţa reporterilor.
 
Cu o voce răguşită şi cu ochii cârpiţi de somn, semn că nu prea a dormit de bucurie după victoria cu Serena Williams, Bianca a arătat, totuşi, senzaţional! A fost în centrul atenţiei în şedinţa oficială de foto în timpul căreia a acordat şi un scurt interviu.
 
 
Ce a spus Bianca Andreescu?
 
*M-am trezit în această dimineaţă cu un mare zâmbet pe faţă! Acestea sunt momentele pentru care trăieşti! Sunt binecuvântată cu adevărat. 
 
*Cu siguranţă, n-a fost uşor. Adică, am fost în finală, faţă în faţă cu Serena Williams. Dar sunt mândră de cum am reuşit să intru în zona mea de confort şi astfel am reuşit să scot şi publicul din joc, mai ales că suporterii au fost foarte zgomotoşi. 
 
*Dacă n-aş fi reuşit să elimin presiunea publicului, sunt sigură că Serena ar fi câştigat setul doi. Sunt foarte mulţumită de cum m-am descurcat.   
 
 
VEZI ŞEDINŢA FOTO ŞI DISCURSUL BIANCĂI ANDREESCU
CITEŞTE ŞI:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: