VIDEO Andreescu, o româncă adevărată: Bianca a vorbit în limba română la festivitatea de la Indian Wells

VIDEO Andreescu, o româncă adevărată: Bianca a vorbit în limba română la festivitatea de la Indian Wells

FOTO EPA

Bianca Andreescu s-a născut în Canada, într-o familie de români, iar primii paşi în tenis i-a făcut chiar la Piteşti. Duminică seară, ea şi-a înmulţit suporterii din ţară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bianca Andreescu reprezintă Canada în tenis, însă n-a uitat că părinţii ei sunt din România, ţară în care are şi ea din ce în ce mai mulţi susţinători.
 
Atunci când a luat cuvântul la festivitatea de premiere de la Indian Wells, puştoaica de 18 ani a vorbit, mai întâi, în engleză, iar spre final a avut un mesaj special, transmis în română, pentru fanii ei din tribune.
 
Ce a spus Bianca Andreescu?
 
*Mai întâi, vreau să o felicit pe Angelique Kerber pentru că a făcut un turneu incredibil. Am fost onorată să fiu, astăzi, cu tine pe teren. Eşti o mare campioană şi o sursă de inspiraţie. 
 
*Sper ca această victorie să fie o sursă de inspiraţie pentru toţi atleţii tineri. Aşa cum spun mereu: dacă crezi în tine, orice e posibil! Iar aşa cum mi-a spus mama, de-a lungul anilor, dacă visezi să ajungi mare, poţi realiza atât de multe lucruri. Exact asta am făcut şi eu de-a lungul anilor, iar acum acest moment a devenit o realitate, ceea ce e, pur şi simplu, o nebunie!
 
*Vreau să le mulţumesc şi tuturor fizioterapeuţilor, care fac munca din spatele scenei. Fără voi, eram făcută „bucăţi“ până acum.
 
*Vreau să mulţumesc şi echipei mele, care a fost alături de mine în toţi aceşti ani. Înseamnă atât de mult că pot împărtăşi această bucurie cu voi acum.
 
*Vreau să le mulţumesc părinţilor, care sunt acasă acum, scuze, de fapt, sunt la Miami! Vreau să le mulţumesc că au făcut sacrificii atât de mari pentru mine ca să-mi pot urmări visul. Vă iubesc atât de mult!
 
*Vreau să mulţumesc şi federaţiei din Canada pentru această oportunitate. Am fost cooptată în programul lor de când aveam 10 ani şi a fost un adevărat privilegiu să fac parte din această federaţie.
 
*Le mulţumesc şi celor din Canada pentru susţinerea lor. Sunteţi incredibili! Iar tuturor fanilor mei români vreau să le zic: Mulţumesc că sunteţi cu mine şi vă iubesc!
 
VEZI DISCURSUL LUI ANDREESCU

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările