VIDEO Ameninţat cu demisia, Zenga a făcut scandal după ce l-a bătut Olăroiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Walter Zenga
Walter Zenga

Duelul foştilor stelişti din Emirate a fost câştigat categoric de echipa lui Oli şi Rădoi. Deşi formaţia sa a fost surclasată, tehnicianul italian al celor de la Al-Nasr a venit cu o serie de declaraţii incredibile după ultimul fluier al meciului.

Al-Ain a învins, la Dubai, scor 2-0, şi a terminat turul de campionat cu cifre fabuloase. 

Formaţia pregătită de Cosmin Olăroiu e lider la jumătatea drumului, având 34 de puncte, cu şapte mai multe decît locul 2, ocupat de Al-Jazira. În plus, echipa lui Oli şi Rădoi are 49 de goluri înscrise în 13 runde, ceea ce înseamnă că Al-Ain e cea mai ofensivă grupare din Emirate cu o medie de 3,7 goluri pe meci!

Tiki-taka în stil arab

Această supremaţie a celor de la Al-Ain s-a văzut şi în partida cu Al-Nasr. Oaspeţii au deschis scorul încă din minutul 7, pentru ca 30 de minute mai târziu, ghanezul Gyan să dubleze avantajul echipei sale cu o execuţie de nota 10. 

După pauză, pe teren a existat o singură echipă: Al-Ain. Elevii lui Olăroiu, conduşi de Rădoi, integralist, au dominat partida, au avut o posesie net superioară, iar comentatorul arab al meciului şi-a adus aminte de celebrul tiki-taka, după o fază în care Al-Ain a avut 23 de pase consecutive în jumătatea adversă!

De partea cealaltă, deşi a fost condusă cu 2-0 pe teren propriu, Al-Nasr n-a avut nicio ocazie. De aceea, jurnaliştii arabi au rămas cu gura căscată, atunci când au auzit declaraţiile lui Walter Zenga la finalul întânirii. „Din păcate, a fost un meci în care arbitrul ne-a dezavantajat clar şi a influenţat rezultatul jocului“, a spus italianul. 

Nervozitatea lui Zenga e legată de faptul că, după această ultima înfrângere, scaunul său a început să fie ameninţat la Al-Nasr. Echipa sa a început bine sezonul şi avea ca obiectiv câştigarea titlului, însă a obţinut doar două puncte în ultimele patru etape. Al-Nasr a încheiat turul pe locul 5, cu 22 de puncte, iar titlul e ca şi pierdut.

Viitorul lui Zenga depinde de următoarele două partide pe care echipa sa le va disputa în „Cupa Preşedintelui“, cu Al-Shabab (20 decembrie), şi în Cupa Emiratelor, cu Dubai (27 decembrie).

VEZI GOLURILE MECIULUI AL-NASR - AL-AIN

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite