VIDEO Află povestea singurului fotbalist-actor de la noi: "Băi, elementule, nu aşa se joacă"

VIDEO Află povestea singurului fotbalist-actor de la noi:

Rică Răducanu

Pe numele sau adevarat Răducanu Necula, fostul portar al echipei naţionale de fotbal a făcut carieră şi în actorie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Rică Răducanu s-a consacrat ca portar al Rapidului. A participat la turneul final al Campionatului Mondial din Mexic 1970, dar a jucat şi în două filme de lungmetraj: „Totul pentru fotbal" (1978) şi „Legiunea Străină" (2008).

Iată povestea filmului „Totul pentru fotbal": Într-un mic orăşel de provincie, totul merge strună, în afara activităţilor sportive. Toţi locuitorii trăiesc o mare dramă, pentru că echipa oraşului este în pragul retrogradarii. Câţiva suporteri fanatici sunt gata să facă "orice pentru fotbal", chiar daca asta înseamnă nişte manevre nu tocmai oneste. Insa cei mai mulţi cetăţeni nu sunt de acord cu aceasta atitudine lipsită de fair-play, ceea ce dă naştere unui "meci" tensionant, disputat însă în afara terenului. La un moment dat, Rică are un dialog savuros cu regretatul Jean Constantin, care-i transmite următorul mesaj: „Băi elementule, nu cu aranjamente se joacă fotbalul" (1:06:30)

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările