VIDEO Accident terifiant: Lumea automobilismului e în stare de şoc. Pilotul de 17 ani şi-a fracturat coloana

VIDEO Accident terifiant: Lumea automobilismului e în stare de şoc. Pilotul de 17 ani şi-a fracturat coloana

Sophia Floersch

O cursă de Formula 3, desfăşurată în Macao, a fost oprită după unul dintre cele mai înfricoşătoare accidente din istorie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cursele de automobilism oferă adrenalină şi spectacol, însă realitatea e următoarea: atunci când atingi viteze de 250 - 300 de kilometri la oră, îţi pui viaţa în joc! Iar asta de fiecare dată când te sui la bordul monopostului tău.
 
Duminică, cursa de Formula 3 din Macao ne-a arătat, încă o dată, ce se poate întâmpla la un astfel de eveniment. Maşina condusă de nemţoaica Sophia Floersch (17 ani) a fost implicată într-un accident horror în care, pur şi simplu, s-a desprins de sol şi a zburat cu 273 de kilometri la oră într-o tribună amenajată pentru fotoreporteri!
 
În urma impactului, Floersch şi-a fracturat coloana vertebrală, fiind transportată la spital, alături de un alt pilot, doi fotoreporteri şi un oficial al cursei, aflat pe margine. 
 
Din cauza accidentului, cursa  a fost suspendată şi reluată după o oră.
 
VEZI ACCIDENTUL CUMPLIT PRODUS ÎN MACAO       

   .

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările