VIDEO Ţucudean l-a făcut de râs pe Rednic: a intrat în minutul 73, iar în minutul 84 a indignat un stadion întreg

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Ţucudean
George Ţucudean

Vârful pentru care cei de la Standard au plătit peste un milion de euro, la insistenţele „Puriului“, n-a marcat, deocamdată, în Belgia, însă, duminică seară, şi-a dat un „autogol“ care, cu siguranţă, l-a scos din sărite pe antrenorul său.

Adrian Cristea şi George Ţucudean sunt cei doi fotbalişti din Liga I care, în această iarnă, au fost transferaţi - primul sub forma de împrumut - la Standard Liege. Ambele mutări au suprins, fiindcă vorbim de fotbalişti care nu impresionau, în mod deosebit, nici în campionatul românesc. 

Dintre cei doi, Cristea măcar a ajuns titular, chiar dacă, până acum, în cele trei jocuri pe care le-a bifat, n-a avut nicio realizare importantă.

Ţucudean, în schimb, care a ajuns după Cristea, tocmai şi-a îngreunat situaţia la Standard, după un gest stupid.

Ce s-a întâmplat?

În partida de pe teren propriu, cu Genk, gazdele s-au chinuit să înscrie, deşi Rednic a optat pentru o aşezare ofensivă. Mai mult, primele sale două schimbări au fost tot pentru întărirea atacului: iranianul Ghoocannejhad şi românul Ţucudean. 

Fostul dinamovist a intrat pe teren în minutul 73, în locul vedetei Batshuayi, dar a părăsit gazonul 11 minute mai târziu, după ce a făcut asta:

Cu siguranţă, Ţucudean va primi o suspendare de minimum două etape, însă mai important e că şi-a stricat imaginea în ochii fanilor. În meciul cu Genk, încheiat 0-0, Adrian Cristea a jucat 80 de minute.

Standard Liege ocupă locul 4 din 16 cu 47 de puncte. Lider e Anderlecht cu 63 de puncte. La finalul sezonului regulat, primele şase clasate vor ajunge în play-off-ul pentru titlu, acolo unde toate echipele vor avea punctajul înjumătăţit la start.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite