VIDEO Şumudică a cucerit internetul: Interviul acordat de tehnicianul român în portugheză a devenit viral

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sumudica

Marius Şumudică a reuşit să fie vedeta etapei în Turcia, chiar şi după un meci în care echipa sa a fost zdrobită de 5-0 de Fenerbahce.

Marius Şumudică „pendulează“ între fotbalul din zona arabă şi cel din Turcia. Şi, din păcate, pentru el, nicăieri nu rezistă mai mult de un sezon. 

La Kayserispor a început fantastic sezonul pentru a-l termina în genunchi, fiind nevoit să plece înainte de terminarea campionatului. Iar în Arabia Saudită, la Al-Shabab Riad, deşi a făcut un sezon bun, a plătit pentru comportamentul său vulcanic.

Ajuns acum la Gazişehir Gaziantep, tehnicianul de 48 de ani a debutat cu o înfrângere grea, 0-5, pe terenul celor de la Fenerbahce. A fost un meci de coşmar în care gazdele au avut 3-0 în minutul 24, interval în care au primit şi trei penalty-uri dintre care unul ratat!

După acest debut de coşmar, Şumudică a oferit, totuşi, un interviu de vis în limba portugheză pe care îl puteţi vedea mai jos:

Ce a spus Marius Şumudică?

*Am jucat foarte prost, Fenerbahce a avut un ritm mult mai bun decât noi. Ne-au venit mulţi jucători noi, în fiecare zi mi-a mai apărut câte unul. Un alt jucător, o altă limbă. Trebuia să lucreze fiecare individual, parcă era tenis! Eu n-am o baghetă magică. Avem o săptămână în faţă, sper să arătăm altfel. Cei care fac greşeli, care nu pot să alerge, vor fi pe bancă, nu-i nicio problemă. Avem un meci foarte greu în faţă, dar trebuie sa câştigăm 3 puncte.

*Ne va fi foarte greu în continuare, nu pot să promit nimic. Nu e uşor să faci un grup, o echipă într-un timp atât de scurt. Asta e viaţa. O să muncim, o să ne antrenăm, vom da totul. Niciodata n-am păţit ce am păţit azi, trei penalty-uri în 20 de minute. Fenerbahce a meritat victoria, dar primul penalty n-a fost. Îi felicit, au echipă bună.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite