VIDEO Şarapova şi-a văzut fostul iubit pe terenul de tenis: Dialogul dintre ei a devenit viral

VIDEO Şarapova şi-a văzut fostul iubit pe terenul de tenis: Dialogul dintre ei a devenit viral

Maria Şarapova a primit un wild-card pentru Australian Open, fiind scutită de participarea în calificări

Maria Şarapova (32 de ani) şi bulgarul Grigor Dimitrov (28 de ani) au format, cândva, una dintre cele mai mediatizate perechi din lumea sportului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi sportivi de succes, Şarapova şi Dimitrov au fost împreună, între 2012 şi 2015, perioadă în care le-a mers foarte bine şi viaţa profesională.
 
Cât s-a aflat într-o relaţie cu Şarapova, bulgarul a înregistrat, în 2013, prima lui victorie obţinută în faţa unui lider ATP, Novak Djokovici. Iar Maria a câştigat French Open 2014, după o finală cu Simona Halep. Nici unul n-a suferit însă prea mult după despărţire. Dimitrov s-a cuplat cu Nicole Scherzinger de la trupa The Pussycat Dolls, în timp ce Şarapova s-a afişat în public, alături de un britanic foarte bogat.
 
Acum, când Şarapova (145 WTA) şi Dimitrov (19 ATP) se află, la Melbourne, în aşteptarea Australian Open (20 ianuarie - 2 februarie), cei doi s-au intersectat în cadrul Kooyong Classic, eveniment care a inclus mai multe partide demonstrative. În prima dintre ele, Şarapova s-a duelat cu Siegemund, dar meciul a rămas neterminat din cauza fumului care le-a deranjat pe cele două sportive. Când ele au părăsit terenul, au intrat în joc Dimitrov şi Corici. 
 
Şi, în timp ce Şarapova acorda un interviu în cabina comentatorilor, ea a fost abordată de fostul ei iubit, iar de aici a ieşit un dialog savuros:
 
*Şarapova către comentatori: Se tot uită spre noi (n.r. - Dimitrov), îi puteţi spune să se oprească?
 
*Dimitrov: Despre ce se vorbeşte aici?
 
*Şarapova: Care-i treaba cu chestiile astea galbene pe tine? (n.r. - pantalonii scurţi ai lui Dimitrov)
 
*Dimitroov: Îţi plac, aşa-i?
 
*Şarapova: Nu chiar.
 
*Dimitrov: Serios? Credeam că îţi place cum îmi stă cu galben, dar e OK. Lumea se mai schimbă, cred.
 
VEZI CUM A DECURS DIALOGUL ŞARAPOVA - DIMITROV
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: