VIDEO ÎNCEPUT FABULOS DE AN PENTRU TORJE. A marcat primul lui gol în Italia în poarta Fiorentinei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mijlocaş al lui Dinamo, Gabriel Torje, a reuşit să spargă gheaţa pentru Udinese. Internaţionalul român a înscris primul gol în Seria A, în meciul din deplasare cu Fiorentina. Golul n-a fost însă cu noroc pentru formaţia sa, care a pierdut meciul cu 3-2.

Ca de fiecare dată în ultima perioadă, Torje n-a prins nici azi un loc de titular în garnitura celor de la Udinese. Introdus pe teren în minutul 67, în locul lui Basta, internaţionalul român a punctat cu două minute înainte de final, când scorul era deja 3-1 pentru Fiorentina. „Messi de România“ a primit o pasă excelentă de la Di Natale şi l-a învins fără emoţii pe Boruc.

Udinese a forţat egalarea în ultimele secvenţe ale partidei, dar n-a mai înscris, astfel că Fiorentina s-a impus cu 3-2.

Pentru Torje însă acest gol poate însemna enorm mai ales la capitolul moral. „Piticul“ de 22 de ani a evoluat azi în primul lui meci oficial din 2012, ultima apariţie în tricoul celor de la Udinese înregistrându-se înainte de Sărbători, în decembrie, în meciul cu lazio, încheiat la egalitate (2-2).

Torje a juns în Serie A, la Udinese, în vara anului trecut, în schimbul sumei de 5 milioane de euro achitată clubului Dinamo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite