VIDEO 2.000 de fani au făcut atmosferă în tribune la reunirea Petrolului Ploieşti

VIDEO 2.000 de fani au făcut atmosferă în tribune la reunirea Petrolului Ploieşti

Fanii Petrolului abia aşteptau revenirea echipei din vacanţă

Fenomenul Petrolul ia amploare, după ce echipa din Ploieşti a câştigat Cupa României şi s-a clasat pe locul 3 în campionatul trecut.

Ştiri pe aceeaşi temă

Asearaă, la primul antrenament al echipei, în tribune s-au strâns peste 2.000 de ploieşteni, care au făcut show ca la un meci oficial. Fani au cântat şi scandat, au dat cu petarde şi au aprins torţe, iar în momentul în care jucătorii au intrat pe teren purtând trofeul tribuna a doua parcă a luat foc. Suporterii şi-au susţinut favoriţii pe tot parcursul antrenamentului şi au promis că vor veni de zece ori mai mulţi la Supercupa României, programată pe 10 iulie, la Bucureşti, împotriva Stelei. "Lupii" au plecat în această dimineaţă în cantoanment, în Slovenia, unde vor sta 17 zile. Din lot nu mai fac parte Hamutovski, Sauvadet, Renan şi Naziri, dar au venit Pecanha, Adrian Cristea şi spaniolul Ruben Martinez. La reunire nu s-au prezentat Alcena, Mojica şi Mustivar, care vin directîn cantonamentul din Slovenia. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările