VIDEO / „The Special Loser“: Mourinho a pierdut încă un „El Clasico“! L-a bătut până şi un fost secund

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Realului a scăpat de Guardiola, dar nu şi de Barcelona. Joi seară, în prima manşă din Supercupa Spaniei, portughezul a privit neputincios cum catalanii au demolat din nou tactica sa. Totuşi, „Mou" are motive de bucurie: a „driblat" umilinţa cu mare noroc.

După o primă repriză mai degrabă anostă, Barcelona - Real Madrid s-a animat în partea secundă. S-a jucat cu garda jos, de la o poartă la alta, iar returul de joia viitoare, pe „Santiago Bernabeu", se anunţă cel puţin la fel de incendiar. Asta datorită lui Victor Valdez, portarul catalanilor.

Ce s-a întâmplat?

Cristiano Ronaldo (55) a deschis scorul după un corner bătut de Ozil, însă madrilenii nu s-au bucurat decât un minut. Gazdele au repus balonul la centru, o pasă de 30 de metri a lui Mascherano a ajuns la Pedro, care a preluat ca la PlayStation şi a finalizat cu precizia unui chirurg pentru 1-1 (56).

De aici, elevii lui Tito Vilanova (debutant ca antrenor principal într-un „El Clasico") au prins aripi, iar inevitabilul s-a produs sub privirile unui Jose Mourinho, fără reacţie.

Messi a făcut 2-1 după un penalty corect acordat (70), iar opt minute mai târziu, la capătul unei acţiuni SF, Iniesta l-a servit pe Xavi, care a punctat pentru 3-1.

Cu cinci minute înainte de final, s-a petrecut faza care a relansat Supercupa, dându-le speranţe madrilenilor pentru retur.

Barcelona a ratat o ocazie monumentală pentru 4-1, Real a plecat pe contraatac, însă pasa lui Ronaldo a fost interceptată şi trimisă de un fundaş al Barcelonei spre portarul Victor Valdez.

În loc să degajeze, goalkeeper-ul s-a complicat într-un dribling în faţa lui Di Maria, care a „furat" balonul şi a înscris pentru 3-2.

VEZI GOLURILE MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite