VIDEO / Standard Liege a anunţat oficial transferul lui Denis Drăguş de la Viitorul Constanţa. Toate detaliile înţelegerii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Viitorul şi Standard Liege au anunţat, miercuri, trecerea jucătorului Denis Drăguş la gruparea belgiană de prim eşalon.

“FC Viitorul şi Standard Liege au ajuns la un acord în privinţa transferului jucătorului Denis Drăguş la formaţia belgiană. Standard Liege are în palmares 10 titluri de campioană, iar în ultimul sezon s-a clasat pe locul 3 în Jupiler Pro League, astfel că va participa direct în grupele Europa League. Produs al Academiei Gheorghe Hagi, Denis Drăguş are deja numeroase trofee la doar 20 de ani, pe care i-a împlinit la 6 iulie: campion naţional la juniori U17 şi U19 cu FC Viitorul, iar cu formaţia de seniori a obţinut, în sezonul 2018-2019, Cupa şi Supercupa României. În Europa League a marcat patru goluri în cinci partide disputate. A evoluat atât pentru naţionala U19, cât şi pentru reprezentativele de tineret şi seniori ale României. FC Viitorul şi Academia Gheorghe Hagi îi mulţumesc pentru toate realizările în tricoul negru-albastru şi îi urează mult succes la noua formaţie”, este anunţul clubului Viitorul.

Înlegerea dintre cele două cluburi fusese anunţată în urmă cu o săptămână de preşedintele clubului Viitorul Constanţa, Gheorghe Popescu, singurul impediment în punerea semnăturilor pe contracte fiind efectuarea de către jucător a vizitei medicale.

Belgienii vor achita in jur de doua milioane de euro pentru transferul lui Draguş, echipa lui Hagi urmând să aibă şi un procent de 30% dintr-o eventuală revânzare. Draguş este al doilea fotbalist cumpărat de Standard de la Viitorul, după Răzvan Marin, ajuns între timp la semifinalista Ligii Campionilor, Ajax Amsterdam.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite