VIDEO / Mărturie ŞOCANTĂ! Ioan Becali: „I-am luat capul unui miliardar neamţ şi am rămas cu 3 milioane de mărci“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tocmai a fost achitat în „Dosarul Transferurilor" în care a fost anchetat pentru evaziune fiscală. Nu e de mirare, având în vedere că, potrivit spuselor sale, Giovanni a scăpat din situaţii mult mai grele. Fostul impresar a dezvăluit că a UCIS un om înainte de Revoluţie şi i-a luat banii!

I se spune Giovanni, fiindcă s-a străduit să-şi facă o imagine de gangster. După ultima sa mărturisire însă, se pare că Ioan Becali n-are doar imagine de gangster, ci e unul în toată regula! 

Joi seară, într-o intervenţie telefonică la emisiunea „Meciul Zilei" la GSP TV, în timp ce vorbea despre Adrian Mititelu şi ancheta DNA privind dezafilierea Craiovei, fostul impresar, probabil luat de val, a făcut o dezvăluire cumplită.

„Mititelu e un nebun şi e sifonarul DNA. El s-a îmbogăţit după ce a luat nişte terenuri cu procese, cu nenorociri. Altfel, el n-avea bani. De unde dracu' să aibă dacă el a fost brutar?! De exemplu, eu când m-am întors în ţară, am venit cu trei milioane de mărci. A trebuit să plec din Germania, fiindcă i-am luat capul unui miliardar neamţ şi am rămas cu această sumă", a povestit Ioan Becali.

Se mândreşte că e mafiot

Nu e prima dată când Giovanni se laudă în public despre stilul său de viaţă desprins parcă din filmele cu Al Capone.

Într-un interviu acordat Antenei 1, el a expus o întreagă teorie despre ce înseamnă să fii gangster. De altfel, de-a lungul anilor el chiar s-a comportat ca un gangster, ori de câte ori a avut ocazia.

Urmăreşte mai jos imagini halucinante cu individul despre care se ştie că e mafiot, dar pe care Justiţia din România tocmai l-a declarat ca fiind 100% curat.

CLICK PENTRU A VEDEA CUM IOAN BECALI RECUNOAŞTE CĂ E MAFIOT

CLICK PENTRU A VEDEA UN SCANDAL DE PROPORŢII PROVOCAT DE GIOVANNI LA O PARTIDĂ DE POKER

CLICK PENTRU A VEDEA CUM GIOVANNI SARE LA UN CAMERAMAN

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite